Ако са ти наредили/ обработили тегленето преди да отвориш позицията
може и да ги получиш въпреки минуса .
Ако са ти наредили/ обработили тегленето преди да отвориш позицията
може и да ги получиш въпреки минуса .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
kypa (27-02-2016)
В последно време чакам по 48 часа да ми ги преведат в Скрил, а преди за 1 работен ден.
kypa (27-02-2016)
Случва се ,
но най-често в рамките на 24 часа се получава плащането .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
kypa (27-02-2016)
Аз когато заявих голямото теглене от 7600 $$$$$
Чаках цели 5 дена .............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-02-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-02-2016)
kypa (27-02-2016)
Платиха ми ги до цент , с което съм им благодарен
Реинвестирах с бонусната сметка 2 к $$$$$$$$$$
kypa (27-02-2016)
това с лихвите ли е ........ в края на миналия век бяха 7000
kypa (27-02-2016)
kypa (27-02-2016)
ми тогава беше при Актива ....................... последно пуска при Бенча .... всички бягат от там преди бяха лотове 10-20 , сега 0.05
kypa (27-02-2016)