Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
турците са свалили руски военен самолет.. възможно е това да е причината да тези спадове..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
извинявам се колега.. от време на време се изпускам да пускам малко фундамент и после веднага съжалявам, че съм го направил.. наистина повече няма да се повтори..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Глупости...защо се извиняваш?!Не виждам причина да го правиш, просто всеки си изказва мнението тук и обсъждаме...
Сори, ако съм бил малко по-остър, ама тия дни ми е така![]()
звездоброец (24-11-2015)
сега изключително важна е информацията на каква територия са паднали останките на самолета.. още няма такава.. ако е на сирийска, продължаваме да продаваме лирата и Дакса.. на турска, време е за обръщане..