ми не, но на доганчо повече ли ти харесва.....въпроса е за дс какво ще кажеш , за милицията , за герб и за любимия си сектор...некакси не върви да сте с всяка власт и да ми наглееш сещаш ли се...на всеки е ясно , че лефскар и морал не могат да бъдат в едно изречение....но малко по-кротко давайте....а ...ъ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да не се смея когаТО фен на цска твърди, че Левски е отбора на властта
Ти какви доводи имаш ???ясно е че доводи нямаш,![]()
Знам как ще реагираш и затова реших да се пошегувами за това не мисля да се занимавам с инфантилни неща
п.п. Сега съвсем сериозен въпрос ти задавам: ти кой предпочиташ - Ганчев или Божков ???![]()
е как да не е на власта след като :
-сте първия ведомствен отбор след идването на комунизма;
-най-голямата ви поредица титли е в най-тъмните времена на коунизма-45-50 година;
-спортистите ви получават чинове от милицията и ползват всички облаги на това министерство даже и сега ;
-след 11 ноември под строй цялото сдс ходеше на мачове на герена/след време се оказа , че повече от половината за бивши агенти на дс/;
-получавате спонсори и помощ от всяка власт която се появи на небосклона;
та...ако си фен на Локото може да ми говориш за власт но точно вие , дето сте най-наглите същества стъпвали на тази земя....малко си ми прекален а ?
от кой отбор е единия ти дядо не променя факта , че леефски е бил и продължава да бъде от отбора на властта...живял съм кв Заимов който е квартал на висши кадри на бкп и там всички са от левски и сдс ........
.....за Ганчев разбира се.........
Труден избор е било. .... дали национален герой или изкуствено създаден отбор на армията да финансират повече![]()
![]()