Да бе от мафията![]()
Виж ако излезе слух че папата е принудил нещо мафията по бих повярвал
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Двама луди разговарят:
- Ти кой си бе- пита единия.
- Наполеон- отговаря другия.
- И кой ти каза- пита първият.
- Бог- отговаря втория.
Първият се замислил и след няколко минути казал:
- Не си спомням да съм ти казвал такова нещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (17-02-2013)
Знам, че е първият случай от 600 години насам, а дали не е и вторият в историята въобще ...
http://darikfinance.bg/novini/89673/...F1%EA%EE%ED%E8
----------
Само дето руската и грузинската мафия не са католически, но италианската става, може да не им даде индулгенции даже...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Те ся като им лепнат един негър за папа на католиците, голем смех ще падне![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
ми сложиха негър за президент в щатите - що да не сложат и негър за папа....
според мен ще е по-голям куриоз - ако сложат "обратен" ... тогава вече си ебало мамата там.
ще има поголовен разврат , не че досега не го е имало. ама ще могат спокойно и там да го легализират
Eli2356 (17-02-2013)
Не ги следя отблизо новините, ама се спрягаше някакъв етиопец за нов папа......ми сложиха негър за президент в щатите - що да не сложат и негър за папа....
според мен ще е по-голям куриоз - ако сложат "обратен" ... тогава вече си ебало мамата там.
ще има поголовен разврат , не че досега не го е имало. ама ще могат спокойно и там да го легализират![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
ако искат - Сомалиец да сложат...
..................................................
Абе тва да си папа си е далавера, иначе като нищо можем да станем свидетели на първият папа чернилка, както станахме свидетели на първият президент, негър.
и ква точно му е далаверата ве ?
стой по цял ден и чака да му наредят нещо от "по-висша инстанция"
що мислиш че папата (или президента дори) имат някви правомощия (освен официалните) ?