Ми много просто в прозорчето на позицията има лот на позицията и ако той примерно е 0,1 ти пишеш 0,05 и цъкаш бутончето за затваряне така ще ти затвори 0,05 лота от 0,1 и ще ти останат отворени 0,05 лота
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
legalize_it (02-06-2012)
Ми ти си много мързелив бре- чакаш някой с фунията да ти налее наготово в тиквата ....Една тема не можеш да разлистиш,седнал да пита неща дето ги има във всяко ръководсто на МТ4 и всякви други платформи ....Изненадан съм че има добри хора дето отговарят на всякви въпроси
....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
защо бе при инстата лотовете са малки 0,01 е равен но 0,001 лот практически спрямо другите бъкетиефче, благодаря ти за поста, а иначе и аз четох една книга, в която автора търгува по споменат от теб начин, при малък профит затвяря 1/3 от позицията, 2/3-те се оставят да се развият от които 1/2 се затваря по-рано а останалата 1/2 се пази възможно най-много
аз за да разделя една позиция на 3 съответно си го обяснявам, че трябва да отворя три позиции от едно ниво, което за моята скромна сметка е непосилно
а иначе, относно грешките старая се с всяка следваща сделка да чистя предните
Сакси не е тъпа работа....ако беше толкова тъпа всички щяха да печелят ..освен това не е само Фицката дето го е обяснявал ..Рукито /Грийд в момента /също го е показвал многократно ..както и Другия Грийди .Ми той фицката е голям фен и е специалиста по затваряне на част от печелившата позиция за да остане поне малко за баничка и боза ама нещо изчезна това праси
Ама къде точно в темата си е дал примера не знам
По памет общо взето затваря от 1/3 до 1/2 лота от печалбата а на останалата част слага стоп на безубитка и се оглежда ако може да добавя по пътя .
А бе тъпа работа
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ефче и новак много благодаря и на двете за инфото в понеделник ще го пробвам!
![]()
![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Да така е ръчно може да затваряш щаст от обема на позицията,но неможе да сложиш лимит или стоп на част от нея,което е по-важното в случая,защото говорим за бързи реакции в началото на сделката.Иначе има разни скриптове с който можеш да управляваш подобни схеми.Може да ти отваря примерно три еднакви поръчки или една по-голяма да я затваря на части или да затвори всички наведнъж,доста възможности,както и да си местиш с мишката стоповете и лимитите,но намен нещо не ми допадна
http://autograf.dp.ua/DownLoad/AutoG...utoGraf_en.zip
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спарте , форума го провокира това ако е друг форум ,едва ли ще има толкова желаещи да обясняват !Ми ти си много мързелив бре- чакаш някой с фунията да ти налее наготово в тиквата ....Една тема не можеш да разлистиш,седнал да пита неща дето ги има във всяко ръководсто на МТ4 и всякви други платформи ....Изненадан съм че има добри хора дето отговарят на всякви въпроси
....
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
добре де добре как да споря с таквоз готино момиче като тебе
П П. Те тези дето ги изброи са ми в Номенклатурата![]()
СПАРТЕМи ти си много мързелив бре- чакаш някой с фунията да ти налее наготово в тиквата ....Една тема не можеш да разлистиш,седнал да пита неща дето ги има във всяко ръководсто на МТ4 и всякви други платформи ....Изненадан съм че има добри хора дето отговарят на всякви въпроси
....
Ти си старо куче медалист
Случайно да си чувал нещо за staircase charts ,staircase графики ,щото е едно от малкото неща за които не го знам какво е
Права си- обаче преди да се пита би трябвало да се направи собствено разследване и едва след това да се задават "уточняващи" въпроси
....Ний ако за всяка революция се допитвахме предварително до пролетариата, къде щеше да му излезе края ?!
....
Радващо е,че доста хора навлязоха в Занаята,лошото е,че се отваря предизвикателство как да се сортират по упоритите ....за бъдеще .![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)