Екселска е да, виж за това не ми е идвало на ума. По принцип се опитвам да не се набутвам между шамарите, когато усещам, че не са ми всичките ангели. То голямо изследване ще падне...преосмислянето...може да се постави малко под въпрос
ако си водиш такава табличка (дневник)...една идейка...сложи си малко графе в което да си опишеш и менталното (ако е нужно и здравословното състояние) - съвсем лаконично, но честно...особено ако е екселска може да си ги сортираш после и да видиш дали има някаква зависимост![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Съгласен съм за печалбата с тебе, ама стопове не ползваш ли, та чак до зануляване да стигнеш? То големината на акаунта е без значение. Ако се спазва да речем 3% риск на сделка и със сто долара и със сто хиляди сметка все 33 губещи сделки трябва да имаш за фалит.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако вкарам 1000$ при брокера, изгубя 500 и изтегля 200, тези 200 печалба ли са ?
След два месеца добавям още 700 да станат пак 1000, накрая губя 800 и си тегля 100. Тези 100 печалба ли са ?
Ако фалирам 5 акаунта по 500$ и на 6-ият акаунт направя 200+ това печалба ли е ?
това сега го обясни на данъчните в България щото те не могат да го разберат :Д
тва с целите работи ако си лекоатлет например
на пазара води само до неадеквато поведение. не казвам, че не трябва да има некви по-общи /примерно месечни / цели, но да си налагаш процент на ден рано или късно ще доведе до изчезване на ника от форумното пространство![]()
това , не идея.преосмислянето...може да се постави малко под въпрос
ако си водиш такава табличка (дневник)...една идейка...сложи си малко графе в което да си опишеш и менталното (ако е нужно и здравословното състояние) - съвсем лаконично, но честно...особено ако е екселска може да си ги сортираш после и да видиш дали има някаква зависимост
задължително е за всеки търговец. наред със анализите на трейдовете за изминалата седмица през уикенда.![]()
Никой на никого не може да вземе мечтите. Нито пък има право да се опитва. В крайна сметка всеки си има глава за да си взема решенията и гръб да си носи самара.Лично мен поставянето на такава цел ме напряга и ме вади от равновесие, затова и не си поставям. Гледам колкото ми стигат възможностите да си опека нещата, да си вържа гащите, пък оттам нататък Негово Величество Пазара има думата.
Зависи от целите ако са нереалистични никога няма да се постигнат!
Ако се очаква 1% на ден от капитала т.е. при 1000 долара да имаш цел 10 долара си е много реалистична цел няма да отваряш 20 сделки на ден просто ще си влезнеш с малък обем когато има добър вход ще си чакаш 10 долара!
търговията на финансовите пазари е БИЗНЕС!!!!!! като такъв има нужда от бизнес план и всичко присъщо за един бизнес.Никой на никого не може да вземе мечтите. Нито пък има право да се опитва. В крайна сметка всеки си има глава за да си взема решенията и гръб да си носи самара.Лично мен поставянето на такава цел ме напряга и ме вади от равновесие, затова и не си поставям. Гледам колкото ми стигат възможностите да си опека нещата, да си вържа гащите, пък оттам нататък Негово Величество Пазара има думата.
затова и успяват реалистите , здраво стъпили на земятамечтите ги оставяме за след работа , кат опнем краката и запалим по една хаванска на чаша 16 годишен хавана клуб
реалистично е да търсиш ориентировъчно неква въвращаемост на месец.ГОНЕНЕТО НА ДНЕВНИ ЦЕЛИ ОТ ПОРЯДЪКА НА 1 % ОТ СМЕТКАТА Е ОБРЕЧЕНО.
на такива хвалипръцковци съм се нагледал стотици последните 10 годинислед 2-3 месеца изчезват и никога повече не се появяват
и за тях най-вече важи хубавият турски лаф : ДОЙДОХА КАТ АСЛАНИ , ПА СИ ТРЪГНАХА НА....И![]()
Последна редакция от greedy : 18-04-2012 на 19:24
REDA (18-04-2012), Emil Enchev (18-04-2012)
КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
от думите ти строи житейска мъдрост !!!
На ден, седмица, месец може да се
искарат толкоз проценти колкото
пазарат ти дададе да искараш
Та доволно колкото и да е![]()