Ами според мен това, че повечето се хвърлят неподготвени е най-голямата грешка.
Ами според мен това, че повечето се хвърлят неподготвени е най-голямата грешка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Понякога човек трябва да живее като за последно![]()
![]()
![]()
"WILL BE HAPPY TO MAKE YOU HAPPY"![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
аве то и с позната д(е)войка е препоръчително да се ползват предпазни средства (стопове)
че не се знае къв кур-капан могат да ти извъртят накрая![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво толкова може да стане![]()
![]()
![]()
![]()
Ку особено си някой възрастен аватюрист![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Бараба мерси, че ме подсети за този филм. Трябва да го гледам пакче съм го забравил.
В женски род ли е неможе да му се има вярааве то и с позната д(е)войка е препоръчително да се ползват предпазни средства (стопове)
че не се знае къв кур-капан могат да ти извъртят накрая(тихо да не ме чуе някоя колежка
)
Така че стоповете са задължителни![]()
Стоповете не само задължителни, но и наложителни! Че така се пати най-много без стопове!
Според сметката и левъриджа има алтернатива - хеджиране (отваряне на насрещната позиция със същия или двоен обем). Предимства има много, но ако сме в началото на нов тренд няма много смисъл. Зависи от графиката, двойката и от куп други фактори, но си е алтернатива на стопа.
Тук съм съгласна - при ударените стопове губиш безвъзвратно парите, а при хеджирането поне имаш възможност някога да затвориш хеджа и пак да излезеш на плюс. Но пък си е пак един вид набутвация и се иска добра преценка къде точно да затвориш хеджа и дали въобще да го затвориш. Така че пак си има и плюсове, и минуси.Според сметката и левъриджа има алтернатива - хеджиране (отваряне на насрещната позиция със същия или двоен обем). Предимства има много, но ако сме в началото на нов тренд няма много смисъл. Зависи от графиката, двойката и от куп други фактори, но си е алтернатива на стопа.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз невиждам какво може да помогне хеджирането със насрещна позиция.Освен,ако имаш отворени една камара добавки срещу тренда с по 0.1 лот и изкаш в един миг да ги затвориш всичките вместо да си играещ да им изчисляваш стоп или лимит по отделно ,може просто с една пазарна или отложена поръчка с равностоен обем да се влезе наобратно .И после се прилага многократно затваряне за да вземе само един спред.Тук съм съгласна - при ударените стопове губиш безвъзвратно парите, а при хеджирането поне имаш възможност някога да затвориш хеджа и пак да излезеш на плюс. Но пък си е пак един вид набутвация и се иска добра преценка къде точно да затвориш хеджа и дали въобще да го затвориш. Така че пак си има и плюсове, и минуси.
е ти пък , най- малко от теб съм очаквал да прочета това
как да не може - може
аз лично не използвам подобни услуги , но ако заключиш дадена позиция , така печелиш "по - добро място в пазара ", без да губиш повече от това което си изгубил до момента , демек търгуваш време ( и цена , разбира се )
Последна редакция от noreason : 26-02-2014 на 00:47