аз мисля че наи често срещаните грешки е изчакване на точната сума на валутата и след това докато чакаш друго става.....
аз мисля че наи често срещаните грешки е изчакване на точната сума на валутата и след това докато чакаш друго става.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то това реално може да се коригира с по-добра дисциплина в търгуването ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А може да означава Milk MeММ може да означава![]()
![]()
![]()
кът ги гледам май баш туй е
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Особенно ако си на малък фрейм постоянно трябва да следиш за промени в настроението на пазара, да се чака задължително някоя двойка да стигне определено ниво не е добра стратегия и според мен. Така че постоянно трябва да се следи има ли все още шанс да изпълни лимита или не.аз мисля че наи често срещаните грешки е изчакване на точната сума на валутата и след това докато чакаш друго става.....
Яз календар не искам. Искам нещо дето може да напълни дланите!!ММ може да означава и Мима и Милка
ето я Мима
.................................................. ...![]()
Що пък да е грешка бе колега , виж да правиш грях...... може,можече ако са покрай теб можеш да направиш доста грешки![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Недей тъй баочите-пълни а ръцете-празни![]()
![]()
![]()
Но тая първата опредено ти подсказва какво да правиш![]()
![]()
![]()