predator, искаш да кажеш "съединението прави силата"
То ако се обединят малките много неща могат да направят и не само във форекса![]()
predator, искаш да кажеш "съединението прави силата"
То ако се обединят малките много неща могат да направят и не само във форекса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Господа тук е въпрос на гледна точка
Никой от нас дребните трейдъри
не си е задал въпроса когато гледаме
Графите . да стареем да ги разчитаме
по начин на големите !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Големите гледат само големите фреймове,а по-малките гледат всичко и оттам може да се объркат и да попаднат в някой капан.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най големи обеми на обмяна на валути минава през дериватни инструменти - опции, фючърси и т.н. Те сами по себе намаляват до известна степен риска от волатилност. Та с една дума, ако не си голям, не знаеш какво да гледаш. Примерно голям обем Long Call опции/правото да купиш на тази цена/ в австралиеца на цена 0,88 изтичащи във вторник може да доведе до рязък спад, ако инвеститора реши да прибере печалбата, но и до никаква реакция, ако реши да държи позиция по дългосрочно
Точно затова по-дребните трябва да се съобразяват с подобни ситуации и да си имат едно наум ако търгуват по ниските фреймове на микротрендове,защото може да има задействане на голямо движение.И аз имам бай лимит на 0.88 и чакам ако реши да прибере печалбата големия инвеститор,ще падне цената и ще имам шанс и за мен,а ако почна да пускам ордери на тези нива всичко може да стане .Най големи обеми на обмяна на валути минава през дериватни инструменти - опции, фючърси и т.н. Те сами по себе намаляват до известна степен риска от волатилност. Та с една дума, ако не си голям, не знаеш какво да гледаш. Примерно голям обем Long Call опции/правото да купиш на тази цена/ в австралиеца на цена 0,88 изтичащи във вторник може да доведе до рязък спад, ако инвеститора реши да прибере печалбата, но и до никаква реакция, ако реши да държи позиция по дългосрочно
Така е, най - правилно е да следваш големите риби, но разбира се много малко го могат.... и по - добре, защото ако няма губещи ние от кога ще печелим![]()
акулите са голяма работа шъ знаш
., ., . ,. , ., ,. , .![]()
нищо не разбирам аз, Дизела трябва да питаш - той е Акулският Ездач тука
![]()
Не видях да си написал за дизела нещо видях че си изразил силно
логическа мисъл че акулите са много опасни и това ме учуди![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”