за жалост всичко може да стане. може цял ден да си бичи надясно. може и да ходи и нагоре с някав идиотски бар и да си вземе стопа спокойно. може и къса да стане.
100% няма във форекса.
то май никъде няма![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (19-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пробвай 4-и валути вързани с 6 позиции, все на някоя ще се "намесят" акулите на дизела, само с обемите да сметнеш ще е тегавинка, че корелацията каква ще е само математиката може да покаже![]()
Давам следното предложение, хващате се на бас с Дизела,до края на годината ще има ли 1.40 или не, да вкараме малко интрига.Дизелче съгласен ли си и от другите някой ще се хване ли на бас, че така много голословно-.
П.с.На първо време тия дето не са съгласни с неговата търговия да спрат да го коментират, ако не са склонни да турят нещо на масата срещу него.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Има висока вероятност да се случи нивото на Дизела, но си мисуим че ако ще потегляме на там ще е към средата на Декември, непосредствено преди празниците, на масата не слагам нищо защото не мисля да коментирам позициите муДавам следното предложение, хващате се на бас с Дизела,до края на годината ще има ли 1.40 или не, да вкараме малко интрига.Дизелче съгласен ли си и от другите някой ще се хване ли на бас, че така много голословно-.
П.с.На първо време тия дето не са съгласни с неговата търговия да спрат да го коментират, ако не са склонни да турят нещо на масата срещу него.![]()
![]()
Novak (19-11-2013)
как се определя такава вероятност ?
за момента до Н4 графики сме на мечи тренд и сега сме в корекция...
на дневна има завършено ABCD , също така има фейл на преден връх и възможност за обръщане или влизане обратно в рейнджа...
1.40 не е имало от 2 години.
също така за последните 10 месеца има само 1 месец за който от хай до лоу има повече от 500 пипса. останалите трудно стигат до 400 даже...
та 1.40 и то декември месец на тази година. прекалено НЕвероятно ми се вижда.
Novak, ти сигурна ли си, че когато това се случи /1.40/, Дизела няма да е с къси в еврото?![]()
Последна редакция от Skp : 19-11-2013 на 15:07
Happy68 (19-11-2013)
не е истина, днес цял ден много грозни барове![]()
В нищо не съм сигурна,мога да съм сигурна и да отговарям за моите си действията, а не на останалите.
Но пък няма нищо сложно, ако ще да е бас 1.40 или не- спора нали тук е кой е прав, а не кой колко пари е изкарал.
Щото и тия дето му обясняват потоянно че е в грешка също са на голи думи.
Пък и си става нещо като традиция във форума миналата година също имаше такъв бас.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Skp (19-11-2013)
Дизела не знам как ще е в края на декември, дори не смея да предположа каква би му била позицията до края не деня. Но както съм казвал, той вече се превърна в БЕНЧМАРК, култ към личността, направо кмет на Пазарджик бих го издигнал и бих му подарил ножичка да реже лентички. Много оптимистична натура и си личи, че си се радва на живота!Пък дали ще забогатее или обеднее от ФОРЕКСА......кой знае, аз му пожелавам първото и скоро да го изпълни!
А пък сега нека долара малко да понатисне, ей така едни 20-30 бонбона, че да ми излезе следващ сигнал за вход. Имам да наваксвам лоши изпълнение от началото на месеца![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"