целите нагоре са 1,37 и после 1,39...но не ми се вярва д амине нагоре
целите нагоре са 1,37 и после 1,39...но не ми се вярва д амине нагоре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
заведнъж ми дойде от въртре да поздравим госпожиците Каламбаева и Охрименко.....
http://miss-instaforex-asia.com/en/p...pating/59340#9
http://miss-instaforex-asia.com/en/p...pating/46137#1
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
броя позициите на колете от сутринта и сме точно 50/50 къси/дълги.. що ми се струва, че накрая всички ще познаем.. демек рейндж..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Дано днес направи добро движение поне![]()
проблема е в това че явно не само ние сме тук сме 50-50 ами и големите не знаят какво да очакват, за сега всичко си е само слухове и предположения няма какво да го тласне нанякъде![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Появи се възможност @3580---------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
тренда ше го закара където трябва над 1.37000 само споко
пийте си кафетата, чайчетата и си дръжте дългите![]()