До тука май беше еврака за днес ....
Мани я тая Флорида - само пенсионери, жега, влага, кубинци и я си пресякъл на червено или си си изплюл дъвката и DEXTER ще ти клъцне гръцмуня![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Само аз ли не видях нито една, която да мяза поне малко в лице
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...7.html#gallery
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въобще не си разбрал какво съм написала, посочила съм какви са ми основанията за вход, те си имат таргети и си ги взимам точка по въпроса, ако съм сгрешила щях да имам ударени стопове.ти едно нещо не каза същото..
ако имаш 2 поръчки и не искаш да чакаш затваряш всичко веднага. първи таргет там квото е.
ако ще иде след нз си кво 180 пипса защо ще затвроиш половината. и ще чакаш другата. не е ли това надяване и чудене и страх да не изпуснеш нещо.
или стратегията ти е да затвориш всичко сега или след 180 пипса. не на двете места. просто няма логика. и успеваемостта на двете нива е коренно различна при еднакви стопове. А при положение че сложиш стопа на 0 тогава става пък хептен различна(т.е. много ниска за 2рия таргет).
трейдинга е професия на %тното мислене. това е бизнес. правиш ли всичко по правилата може 2 дена да си на загуба ама накрая на месеца ще си на печалба.
А за надяването и чуденето тия правила съм си създала така го правя.
А в конкретни случай виж съотношението между стоповете на първата фигура и стоповете на втората фигура.
Ууууу, верно доста ритани изглеждат в главити, ама те са там не да си показват лицата, а силиконаСамо аз ли не видях нито една, която да мяза поне малко в лице
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...7.html#gallery![]()
Аз затова и не ръся акъл и не поучавам другите. Пък е правилно да се учим от умните хора, истински преуспял глупак трудно ще намерим! Всеки да си зоба собствената копанка и мога да пожелая само УСПЕХ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Тея бици нямат умора, жалко че затворих ....
Те не само в лице, но и в тяло са зле.Само аз ли не видях нито една, която да мяза поне малко в лице
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%...7.html#gallery![]()
mariq (22-07-2013)