Давай доларе(Бернанке), размажи ги тея бици
.............................................
Давай доларе(Бернанке), размажи ги тея бици
.............................................
Mинимум под 2860, на 45 още по-така еМа то набичи нагоре, корегира и остана в средата на импулса, а МЕЦО каза че усещал, че щяло да става сеч, ма къде е ? Евройената по същият начин, индексите и те горе долу същото. Няма нищо надолу все още
![]()
то и аз нямам обяснение защо Озито пада спрямо долара като трябваше д ае обратното.....![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Може да е заради липсата на запетайки, ама въпроса ти е безсмислен
Или грешни кросове си дал - ама пак - в корелация ли са или едното нагоре, другото надоле
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МИ тогаз ББ сега ще каже това което му е изгодно !!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Засега нищо интересно от Бернанкето ...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Аз ще споделя. Защото отиграваха спекулативно заемане на позиции.
Тук личното ми мнение е, че няколко банки събираха ордерите уж, че ще има големи импулси. Бързо събраха, бързо излезнаха, реално е координирана акция управлявана от 1 място.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
coldys (10-07-2013)
Започна речта на Бернанке, но като слушам за какво говори май няма да има повече движения за тази вечер....
ще има въпроси и отговри ..... тогава ще ни разлюлее..........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."