Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Гледайте гришата сега,докато евро си почива............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
няма много 2 фигури надолу има да прави
натиска е за думкане на 1.3000 и надолу според мен 1.28850 че видим следващата седмица
пък тогаз към 1.33000
.................................................. ........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (18-04-2013)
Последна редакция от REDA : 18-04-2013 на 14:01
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
БАБО МЕЦО добрю ютрю
Цял ден спа и дано хубави сънища
си сънувала!!!
Не знам как ще възприеме по-лошите
данни за безработицата на САЩ пазара???
Почти съм убеден, че ще са едни 20 000-25 000
повече от очакваните !!!!![]()
Даже и покупки обмислям.... Рейндж...цената се засилва бясно...спира...и засилка обратно ... В долната част на рейнджа...пък и сигнална свещ има...
Па и може да е ...как се казваше - екстремум май... ??? Не мога да се сетя думата
----------
Тука съм !!! ама напоследък се мъча да намаля форумните изяви както и други неща които ми отвличат вниманието от трейдинга и седим и кризим 5 минутката и чоплим семки![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Уфффф
Труден ден ми е днес много
.................................................. .....
БАБО МЕЦО пробвал съм без форум
обаче много голяма скука и съвсем по-лошо.
Инък когато требе се съсредоточавам в пазара,
а когато тръгне някоя сделка на минус пък
тогаз най-много пиша и навиквам ЖИУОТНИТЕ!!!
П>П>Между другото горе и доле на 15 минутна
съм прекарал по една трендлиния и сичко е
вътре от много време,,,,,,![]()
Последна редакция от REDA : 18-04-2013 на 14:18