Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (18-03-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаше нещо такова преди време, но важеше мисля че за семейства с деца и ми се струва, че отпаднаТова и други са го казвали. Вече съм подготвена да го чуя от теб.
И разни други все такива абсурдни (за нас) ситуации - напр. ако наемателят не си плаща наема след като изтече срока на договора и се пробваш да го изгониш... може да те арестуват... Затова беж в полицията, да не те той изпревари с денунсия... Вярно ли е?Единствено в моментаспряха банките да гонят длъжници от жилищата им, защото щеше да сатне гражданска война
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ivaceda (18-03-2013)
Компактното циганско население може да бъде съвсем нормален съсед, ако му се предоставят нормални условия за живот без да се тревожи ежедневно ще има ли какво да яде и откъде да ходи да открадне, за да яде. Да не мислиш, че им е лесно и на тях да се занимават с кражби и ровене по боклуците. Поне не крадат, за да се друсат после, а за да ядат и пият.
Пп: Давах милостиня на няколко циганета-просяци, докато не видях с очите си как нарочно убиха едно бездомно коте. Оттогава са напълно низвергнати и знаят защо!!!
Последна редакция от Eli2356 : 18-03-2013 на 21:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (18-03-2013)
Предупреждавам,че имам много остър и хаплив език.Ако не ти хареса шегата ми,просто ми кажи:
,,Да не забравиш да я надуеш преди разходката.Все пак за първи път излиза от къщи."![]()
![]()
Фибо....мибо....грънци
фицката (18-03-2013)
Хаха,симпатяги....................... .................................................. ...................Компактното циганско население може да бъде съвсем нормален съсед, ако му се предоставят нормални условия за живот без да се тревожи ежедневно ще има ли какво да яде и откъде да ходи да открадне, за да яде. Да не мислиш, че им е лесно и на тях да се занимават с кражби и ровене по боклуците. Поне не крадат, за да се друсат после, а за да ядат и пият.
Пп: Давах милостиня ня няколко циганета просяци, докато не видях с очите си как нарочно убиха едно бездомно коте. Оттогава са напълно низвергнати!!!![]()
Компактното циганско население може да бъде съвсем нормален съсед, ако му се предоставят нормални условия за живот без да се тревожи ежедневно ще има ли какво да яде и откъде да ходи да открадне, за да яде. Да не мислиш, че им е лесно и на тях да се занимават с кражби и ровене по боклуците. Поне не крадат, за да се друсат после, а за да ядат и пият.
Пп: Давах милостиня на няколко циганета-просяци, докато не видях с очите си как нарочно убиха едно бездомно коте. Оттогава са напълно низвергнати и знаят защо!!!
тамън с Мамута си говорехме за теб
ама той се уплаши да не дойдеш и се покри
такъв опит вече имаше, поне за Пловдив знам. Качваха коне на 3-4 етаж. Хич не ми ги хвали. Ако е свястен ще намери начин да излезе от гетото, но ако не е , и в златен дворец да го сложиш, пак си остава крадец (примерно). Примери има достатъчно.Компактното циганско население може да бъде съвсем нормален съсед, ако му се предоставят нормални условия за живот без да се тревожи ежедневно ще има ли какво да яде и откъде да ходи да открадне, за да яде. Да не мислиш, че им е лесно и на тях да се занимават с кражби и ровене по боклуците. Поне не крадат, за да се друсат после, а за да ядат и пият.