Нека да я има, то ще се намери кой да сезира съд, прокуртура и т.н. А не след 9 догини да разбираме, че Станишев и Овчаров били разписали едни записни заповеди за 15 години след 7-та.Тази прозрачност - не върши никаква работа при едно неграмотно и крайно политизирано население, което се уповава единствено на личните си пристрастия, а по въпроса за енергетиката отскоро взех да чета, нито ми стана по -ясно освен в аспекта, всеки пишещ се за експерт много прозрачно защитава нечий интерес, досега не съм прочела или чула едно мнение, което в някаква цялост и конкретика без политиканстване да обхваща проблема - та за каква прозрачност въобще можем да си говорим като някакви клики всеки дърпа чергата си към него.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
по този повод, винаги съм се чудила, как така в нашето законодателство не е предвидено престъпление от служебен характер срещу народа/държавата или подобно. Как всички досега са си мълчали и не са го променили.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ти се разсърдих и не мисля повече да си говоря с тебе....от всички тез, само за Костов гласувах с вътрешно убеждение. За съжаление, както много други, останах разочарована. За другите (без Станишев и Правонов) съм гласувала "за по-малкото зло. Аз исках да наблегна на факта, че е много лесно да плюем, но първо трябва да си видим гьола, в който се въргаляме. 2009 точно тоз красавец с мишата джука ни постави да избираме между пожарникар и турчин, за да има мнозинство. Е за кого да гласуваме???? Така че, преди да приказваме, нека си видим първо напиканите гащимного цветусто се изразявам, но се надявам да не ми се сърдите.
ти вече не съществуваш за мен...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
до тия споменатите за моя радост не съм се приближавал толковаОКИ. ДА речем, че съм съгласна. Повечето тук ще се съгласят с теб? Тогава за кого? Не каза нищо за Меди Доган, за Болен Лидеров, за Меглена Кунева. Или предпочташ гражданско управление на разни мунчовци от село Долно Нанагорнище? Дай твоята алтернатива, обоснови се и може да се съглася с теб.
обаче те и по телевизора само се показват достатъчно
най-логична и правилна алтернатива от всички политически партии за мен си остава Митьо Пищова
кебачИта, кюфтета, 'жакузита-макузита, ман'кенки
![]()
никога не съм гласувал и не само на идващите избори, а в идващите десетина години не мисля, че ще има за кого
гласуването за мен е отговорност, доверие и подкрепа - не мога да се доверявам и да подкрепям "по малко зло" и др. подобни несериозни агитации
ако гласувам за някого и разбера как той краде от Народа бих се почувствал лично виновен и отговорен - надявам се с всеки Българин да бъде така
и по изборите да ходят само Българи![]()
Проблемът на "красавеца с мишата джука" беше, че народът на изборите го постави в ситуацията да се съобразява с турчина и царя. Ако сега същият този народ го постави в такава ситуация, бедата ще е същата. Истината е, че имаме проблеми с т.нар. политици наши родни български. И всеки от нас търси по-малкото зло. Ама не знаем със сигурност кое е то.от всички тез, само за Костов гласувах с вътрешно убеждение. За съжаление, както много други, останах разочарована. За другите (без Станишев и Правонов) съм гласувала "за по-малкото зло. Аз исках да наблегна на факта, че е много лесно да плюем, но първо трябва да си видим гьола, в който се въргаляме. 2009 точно тоз красавец с мишата джука ни постави да избираме между пожарникар и турчин, за да има мнозинство. Е за кого да гласуваме???? Така че, преди да приказваме, нека си видим първо напиканите гащимного цветусто се изразявам, но се надявам да не ми се сърдите.
не ми е ясно защо не ги разстреляме , ей това не ми е ясно...Дърпа недърпа ала бала портокала,,,,,,
Ясно е, че се откраднати милиарди.
Ясно е, че едни другари са ги откраднали.
Ясно е, че същите другари се явяват
реални собственници на ерп-тата и си плащат
процент за табела. Ясно е, че са откраднали
голяма част от уж реализираните инвестиций.
Ясно е , че поне 7-8 млрд киловатчаса ток
се крадат физически на година.
КАКВО НЕ Е ЯСНО ?????
Предвидено е, но нали тройната като си заминаваше последния закон който прие, е тотален имунитет срещу действия по служба докато са били на власт.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Както се оказа договорите на ерп-тата си седели мирно и кротко на сайта на агенцията по приватизация и какво като ги е имало.
А прокуратурата като се сезира и по документи всичко обикновено си е ок - пак едно голямо нищо
я ти си по-запознат - това "тотален" означава, че никой след тях не може да го променя, или е тотален само за тях и тяхното управление. Ако е второто, Бойко можеха да го променят, поне да върнат старото положение.
никой не казва 1.286000 как ви се види до петък
щото натам заминаваме![]()