Дългото евро от 3371 го махнах на 3394. Ще погледам за евентуалн нов връх около 3430
Дългото евро от 3371 го махнах на 3394. Ще погледам за евентуалн нов връх около 3430
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Недей да спамиш, спама
Мен друго ме интересува обаче. Стана 15:30 та и мина, а реакцията е нулева. Няма никакви движения. Това е супер рядко срещано състояние. Обемите обикновено се повишават, а сега въобще. Та ако последва движение, може и да се случи да е силно. Но пък календара е празен и не виждам какво би го породило.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
freelancer (20-02-2013)
Даже и на изуст не говориш, защото такова понятие като "земеделска реформа" за пръв път чувам от теб ??? Че и калпава на всичкото отгоре. Имаше една тема за бисерите във форума - това трябва да се отбележи там.ivaceda, както ти каза Руми, изглеждаш интелигентен човек, а 2+2 не можеш да вържеш. Как си представяш ти, за 3 години държавата и народа да се доведе до въпросната беднотия. Това е ПРОЦЕС, за който са необходими повечко години. Проблемът не е в Бойко, а в политиката преди него, защото не създадоха БГ-бизнес, а вкарваха измислени инвеститори, прокараха калпава земеделска реформа, не реформираха администрацията и още доста неща, да не ги изброявам. Ще е добре да чуваш и другите мнения, не само да повтаряш критики като грамофонна плоча. Мисли като финансист, нали се занимаваме с финанси, нищо, че е по ТА
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да била съм номенклатура, баща ми беше дипломат, в момента е на 73 години и още работи и не е спирал, сестра ми е последните 20 години държавен служител в едно и също министерство.
След 2 години също няма да живея тук и това е последния шанс, който евентуално може да решим да останем тук.
А ако ще ме питаш защо не сега - ами защото сме подготвили момента да е добър за 2 те ни деца завършването на голямото, което не ще да чуе да учи в бг и една година преди тръгване на училище на малкото.
Аз моя живот съм си оправила.
И нито ми е било дадено даром, нито нищо- както и съм работила в коренно различна област от това, което е правил баща ми и което работи в момента.
Сестра ми макар и държавен служител, също е тесен специалист в една област, в която също е име, също различна от това, което е работил баща ми.
Извинявай, така разбрах. Моя грешка. Мисълта ми беше, че хорта ако искат промяна трябва да са активни.Пак правиш някакви генерални изводи, без да помислиш. Никъде не съм казала, че не съм гласувала. Казах ЗА КОГО НЕ СЪМ гласувала, което е различно. Ама е много удобно да се извъртат думите, с цел да демонстрираш, колко си прав.
Така че, оставям този спор, нито ти ще промениш моето мислене, нито аз - твоето.
Как сте агънца???
ivaceda (20-02-2013)
мдам малко скучен ден се очерта.....аз ще ходя да тренирам...................![]()
ЕДИН Е ТОЙ !!!Аз съм на малко по-различно мнение.Ние,българите, говоря като етнос,трябва така да овладеем иконимическата и политическата власт и чрез тях така да си изградим една богата и силна държава,с експортно ориентирана мощна икономика,с независима и справедлива съдебна система,с отлично екипирани и мотивирани полиция и армия,че да не дадем никакви шансове на нискообразования и лишен от чувство за общност цигански етнос да застраши по някакъв начин нашата неотменима и завоювана от нашите предци власт над тази земя.
....Бре,то малко звучи сякаш Адолф го е казал
....А,бе,с една дума-забогатявайте,братя българи,и тогава няма да имате грижи с мангалите,държавата ще я оправим,ама трябва да има работна ръка за това.А по-добре нашенски цигани,отколкото гастарбайтери от Пакистан или Афганистан и т.н.
И много вярно за забогатяването. Глада е лош съветник.![]()
Всички чакат фомс-а, мислят, че днеска ще има ясни сигнали за спиране на наливането на ликвидност САЩ или поне намаляване.
Как сте агънца???