Не съм съгласен. Има и доста хора с висок умствен потенциал, а с мотиката ще бъде погубен. Просто трябва да им се наложи насоченост !
Силната нация се създава, тя не произлиза от нищото, а от ясни идеи и действия насочени в името на прогреса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (19-11-2012)
В грешка сиА така - жената била с детето в другия край на континента най-вероятно- ето пример защо жените не могат да търгуват форекс, докато мъжете им си развяват байраците по света и световните борси.
Задграничните българи нещо май ви хваща садизъм и сексизъм - Олег, ти и за други имам подозрение, че са задграничниама не ми се обеснява
Ефчееееееееее, къде се губиш бре сладурче![]()
Редееееее, мотиката е за копане, за да се вслушат в думите ти се ползва копач![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз съм къс от 1.28181 !!! На H1 и H4 ми харесват свещите, а и имаме хубав успореден канал на H1. Интересно ми е къде ще затвори дневната свещ - под или над 1.28044...приближаваме към една тренд линия на дневна и вече ако и там пробие незнам !
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, ако решиш да се пробваш в политиката, спечелил си ме като поддръжник![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (19-11-2012)
Аз заредих оредра селстоп на 1.2820 стоп 1.2840 лимит а.1.2780
Пак се запъти да пробва днешния връх, но според мен няма как да стигне далеч.
То и хептен твърдичък е същият проблем като хептен мекичък. Аз за разлика от Ef4e, пращам на сервиз само ако нещо горната глава е мека, долната отдавна е на втори план. А най-лошият вариант, ако искаш да знаеш е мека горна + твърда долна![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Последна редакция от ef4e : 19-11-2012 на 22:56
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Това е много типично за един въздушен зодиакален знак (каквато е моят) - вместо да си блъскат главата в препятствието или да се потапят в проблемите, направо прехвърчат над тях
Жените са безкрайно логични в действията си. това, че мъжете нямат акъл да ги разберат е съвсем отделен въпрос.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz