и аз нямам такива писма , мн странно не всички получават . . . .
и аз нямам такива писма , мн странно не всички получават . . . .
ТОВА КОЕТО НЕ МЕ УБИВА . . . . . . . . МИ ЕБ*ВА МАЙКАТА !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (10-02-2014)
Ej sega sopol do @3609--------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Шубе ги хвана, че ще ги откъртим кат каспичански фаянс от ведомствено жилище ще ги откъртим. И на теб кодирано съобщение, а на мен дори йок
----------
Нема такава реклама. Тренда е вече много силен и стабилен и социално и демографски ориентиран нагоре. Не удариха стопа на дизела, ще клатнем лимита тогава![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
L1914 (10-02-2014)
хммм тренда си е яко за надоло не знам как реши че ще катери .......Шубе ги хвана, че ще ги откъртим кат каспичански фаянс от ведомствено жилище ще ги откъртим. И на теб кодирано съобщение, а на мен дори йок
----------
Нема такава реклама. Тренда е вече много силен и стабилен и социално и демографски ориентиран нагоре. Не удариха стопа на дизела, ще клатнем лимита тогава![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
хаха то аз изгорях така една сметка точно заради това че пуснах къси , еврото направи корекция фалираме и яко падна после ама вече беше късно![]()
За тия дето като мен цял ден си бъркат в носа и не са се сетили да отворят седмичния икономически календар: Бабишкерника утре сефте мохабет ще ни прави май че да! Сряда е ЕвроДеду и четвъртък пак бабишкерника да си навакса, че миналата седмица дума не е обелила. Тук таме някое заетост/безработица на овците и аборигените за зеления континент, ЕЦБ-то ще рапортува в края на седмицата какво е едено и изпито през викенда (на трезва глава), германците какво са произвели между бирите, ама явно пазара ще си чака и ще се води от вербалните интервенции на ония от втората младост. Така че вторник, сряда и четвъртък си сложете удобните обувки, защото ще има много танци
----------
Фалиргането на сметката е урок, който научих преди много години на чужд гръб. Така че си играем леко и технично, да няма напрежение и усмивката да не слиза от лицето. Абе и аз се подлъгах веднъж ама се усетих, макар и късно, но не прекалено![]()
Happy68 (10-02-2014)
Днес акулите явно добре си починаха,дано утре има екшън![]()