Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дизелче , маи работата отива на червен бар на месечна за февруари месец .....вероятно към 1.32 ........около 1.31+ минава тренд линията на месечна ....точно сега ме мързи да я търся картинката ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
И аз кат гледах дневна ми са виде слизане за поне ЛЕГЕНДАРНОТО БАЧО-во ниво....ма ша видиме ко ша стане....се пак търгуваме вероярности![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
пазара обикновено увлича в едната посока и после изтрещява в другата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nedko (02-02-2014)
Късо, късо, късо, още още. Давай доларе. Има още на къде да върви. Дизелче може ида видим 1.4000 наистина, ама няма да е тая седмица.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Добро утро на всички,мисля си ,че другата седмица еврото мжое да направи някоя корекция,все пак почти е на дъното на мечи канал![]()
Пичти е правилната дума. Има още какво да се желае. Още малко, пък после да сихваща бика за рогата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Дизеле не знам на какво разчиташ,
но докато не платиш баса с уискито на Чочко
пазара все ще те наказва с взети СТОПОВЕ!!!)
http://vbox7.com/play:ae593abb3e