Бай ти Драги има задача да спре задаващата се дефлация,а нали знаеш,че това хич не вещае бичи дни за еврото.Ако не предприемат нещо следващата седмица,най-малко ще го загатнат и ти,братле,ще изгориш.Не че ти го желая де.![]()
Фибо....мибо....грънци
най-малкия му проблем е дефлацията в момента на Драги, ше видиш какво е подготвил за мечките в четвъртък
1.4000![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето една интересна статия. Фундаментална сухария и преполагам на много няма да им се чете, но в края на статията има месечна и дневна графики. Нищо бичо не виждам там.
Иначе успех с дългите!
http://www.cashbackforex.com/article...-the-Euro.aspx
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде видя бичи тренд, Дизеле?
Картинката е толкова меча, че чак да ти се доплаче...
няма какво да го мислите, Драги го е измислил вече
в четвъртък ше се разбере в 15.30![]()
Дизеллллллллллллл
Прати ли уискито на Чочо?
......................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (02-02-2014)
в темата за уискито съм писал
в темата за евро/долар нека пишем по темата
да спазваме правилата
----------
един интересен въпрос , инфлацията в еврозоната е 0,7% , а в САЩ 1,5% та интересно ще е туй влияние как ще се отрази на валутата до няколко месеца
валутата с ниска инфлация требе да е по-скъпа от валутата с по-висока инфлация, инфлацията обезценява кинтите
интересен месец февруари предстои![]()
Dizele тотално ти са объркани икономическите понятия.
Инфлация придружена с РЪСТ на БВП.
Дефлация придружена с РЕЦЕСИЯ или без реален ръст.
Коя валута ще върви бре МИСКИНИНО???!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Дизеллллллллллллл
Прати ли уискито на Чочо?
http://vbox7.com/play:ae593abb3e
скоро ше разбереш като стигнем 1.48000 валутата с по-ниска инфлация дали е по-скъпа
само търпение![]()
А бря ще зема аз да пратя едно
-----------------------
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?