Очакваните пипове за прибиране са съпоставими с възможните пипове за загуба. Та щом е готов да се раздели с 200 и повече пипа, без да му навреди на сметката, представи си колко са му 100 пипа печалба (евентуална) за 3 месеца......
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
приятна вечер, явно някои потребители имат сериозни проблеми
не мога да ви помогна, не съм психиатър![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма какво да го смятам, той отдавна е ясен схемата му работи докато има рейндж по часовите, хване ли тренд и дотам.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
той не прави така , слага стоп , предполагам си е научил урока .
А това за потребителите , не беше много любезно ..
не е добре така да се говори![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Викаш акулите действие изваждане не познават, само прибиране.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
абе стопа не е задължителен по -скоро въпрос на виждане за нещата .
но добре е да го има , че инак - акаунта става стоп ако си с по - голям обем