и аз имам идно кило кайма дет ме чака. ама тя ще е за вечеря.
сега на пазара ще му хвърлям една дрямка освен.
много зацикли. женска работа![]()
и аз имам идно кило кайма дет ме чака. ама тя ще е за вечеря.
сега на пазара ще му хвърлям една дрямка освен.
много зацикли. женска работа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
predator (27-01-2014)
Малко мръдна покрай германското IFO, но явно всички чакат продажбите на нови домове в САЩ в 17:00. А до тогава, както сам каза - цикъл.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пазара май очаква Дизела да се изкаже (buy rumor) и ФЕД-МЕД в 21ч в сряда (sell fact) и това да са движенията за седмицата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
аз съм се изказал, ясно и категорично 1.39000 цел за тази седмица, фундамента всеки знае кога е ключовия предполагам курса в сряда вечер преди ФОМК ще е на 1.37700 и оттам изстрел нагоре към целта
при мен чудене няма, нещата са ясни и категорични винаги![]()
D-12 (27-01-2014)
Е по-юнашката де, да го мятаме към 1.39 и отвъдАйде че няма време, месеца свърши и Коледа все повече наближава
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
все повече започваш да заприличаш на твоят приятел Драгипри мен чудене няма, нещата са ясни и категорични винаги![]()
По темата е, ама май само валутната двойка.
Понеже всички сме тук, да ви питам някой занимавал ли се е с ******s? Пуснах снощи два робокопача - единия отваря, другия затваря като идеята е да изтъргуваме колкото се може повече лотове. Със демо сметка - 300 USD, но може и със по-малко, ако рамото е 1:1000 вече затворих 0.26 стандартни (1 lot=100000) с 0.13 печалба
Ако пазара се размърда може да се прави по лот на ден, за който би трябвало да върнат по сметката, ако беше реална 4 USD.
Ето и снимка:
![]()
Ще се радвам да ме откажете обосновано и без много грубости
Ако все пак на някой му хареса идеята може и да я пуснем в отделна тема.
Абе има една дама - IVACEDA, която в момента основно пише в Долар/Йена. Миналата година беше запукала едни роботи, които за 2-3 седмици голяма печалба й донесли и голяма радост и еуфория беше. Обеща да каже какъв е резултата в края на годината, ама 2 пъти я питах и двата пъти си мълчи и виждам, че е изоставила тази стратегия още преди празниците.По темата е, ама май само валутната двойка.
Понеже всички сме тук, да ви питам някой занимавал ли се е с ******s? Пуснах снощи два робокопача - единия отваря, другия затваря като идеята е да изтъргуваме колкото се може повече лотове. Със демо сметка - 300 USD, но може и със по-малко, ако рамото е 1:1000 вече затворих 0.26 стандартни (1 lot=100000) с 0.13 печалба
Ако пазара се размърда може да се прави по лот на ден, за който би трябвало да върнат по сметката, ако беше реална 4 USD.
Ето и снимка:
![]()
Ще се радвам да ме откажете обосновано и без много грубости
Ако все пак на някой му хареса идеята може и да я пуснем в отделна тема.
Мен лично от компютъри, роботи и разни електроники ме е страх. А да ги оставя да мислят и взимат решение вместо мен е направо немислимо.
УСПЕХ с......там каквото ея свири МАКАРЕНА по радиото
![]()
Аз съм на един голям минус за днес, дори и след икономическите данни от САЩ за продажбите на нови домове, за които предполагаш, че ще са с по-ниска месечна стойност. Очевидно спадът на европейските индекси е повлиял на рейнджа днес.