То много бързо взе да се изпълнява много за надолуто - на втория ден след прогнозата ми и за един ден цяло седмично движение направи... та не знам остатъка от седмицата къде ще се мотае.
Очаквам 1,3572, може би дотам, но може и за следващата седмица да остане.
Последна редакция от Eli2356 : 02-01-2014 на 22:34
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е малко ли е това да знаеш как да пиеш, то си е узкуство!Така е!
Най-много да се пропиеш! От сутрин започват с наздравици!
Какво става дизеле, май нещо плановете се промениха гледам. Купи ли бутилката уиски на ония другия лъв.лека и от мен , взех да се прозявам от това съмърсби
късото мина на профит и ше стои до утре вечер че и за другата седмица към 1.35500 лимита
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дълги 1.36553 с лимит 1.36840няма стоп, защото ще ми удари лимита
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
30 пипона кой ти ги дава? През няколоо часа да правиш по 30 пипона не е зле. Екстра си е даже.
Честито.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
още да не си честитим, нека да удари лимита и тогававече съм на + 9пипа
но нека удари лимита все пак
----------
Нещо се застоя на 1.3665 да се качва нагоре че лимита ми е на 1.3684няма да го чакам цяла вечер
Да, и аз така сметнах.Но пък един ден не е малко, знае ли се...
![]()
Еврото така или иначе не ми е приоритет, но все пак имам известни открити позиции на него (дългосрочни къси) и се интересувам от генералните трендове. Засега добре върви... точно както си го представях на големите фреймове....
Така или иначе: Лека и доходна да е Новата година за всички тук!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добро утро от мен с пожелания за повече пипони в торбата - сполай ви!
Добро утро, продължаваме ли с късото...щото аз ДА![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"