днеска е най вероятно да е рейнджовица.. доста рядко има два силни дни под ред.![]()
днеска е най вероятно да е рейнджовица.. доста рядко има два силни дни под ред.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda, Аз затворих дакса с малка печалба ,сега имам доста натоварена дълга на 1,345....![]()
Е аз днес имам 3 сделки 2 печеливши и 1 стоп..мисля да чакам американците![]()
може и да дадът някой друг пипс янките..
то и без друго през европейсктие сесии доста отдавна не е имало нищо
ами не съм "специалист",но моито си го казах още рано сутринта
Какво е твоито предположение/предложение за движението днес?
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Поздравления, Ivoleon!
Много си търпелив и упорит и това се възнаграждава!
Аз от вчера съм съсредоточена основно върху D/Y
и на другите инструменти само хвърлям по някое око, как се движат.![]()
ivoleon (21-11-2013)
Абсолютно точно си е спада от възходящия минитренд от 07,11 по фибонивата. Корекцийката си мина на вчерашнодневен ред. Достатъчно дълбока бе и може да се отправяме към разните там лимити на 1,40 на някой си кафеджия. Пък може и да не може. Давай Еврооо, че комай месеца свърши, а аз още не съм затварял тлъста сделка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ivaceda (21-11-2013)
аз пък съм късо от 3425и в 11:30 ще заклещя паунда да видя днес колко ще пусне
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък