Що така рано имало движения, бях се нагласила по ФОМСА да са , но като гледам май каквото имало да става за деня станало вече.
Що така рано имало движения, бях се нагласила по ФОМСА да са , но като гледам май каквото имало да става за деня станало вече.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
1.3350 зове гооооооооооооооо.................. ......
Давай Дойлереееееееееееее............ ....
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Изтървах днеска влака да му се невиди. Следващия път, на печелившите честито![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Има ощееееееееее.......Дано,сега да ми повярваш..........На 1.33...ще спре.....
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Хмммммм....... таа свещ омаза пейзажа...... плюсов стоп ми бутна, ама разбута сичките ми ТЛ и ся са чеша по врата ко ли ше става......![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Последна редакция от ivaceda : 20-11-2013 на 18:33
гледайте какъв номер въртят с йената, някакъв коментар имате ли, аз лично гледам и не разбирам![]()
благодаря предварително
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Долара е слаб, ама еврото май е по слабо ми се струва до къде ли ще стигне...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До края на седмицата ще врътне още 100 пипа надоле![]()
100% ще върви вече надолу, въпроса е кога ще направи корекция... и дали ще прави изобщо такава