Рубини се бил хванал на бас със финансовата съветничка на Меркел, през 2010г. че Гърция ще напусне еврозоната на едно шампанско, обаче загубил баса и сега където се засечат по форуми, тя все му напомняла за шампанското![]()
Рубини се бил хванал на бас със финансовата съветничка на Меркел, през 2010г. че Гърция ще напусне еврозоната на едно шампанско, обаче загубил баса и сега където се засечат по форуми, тя все му напомняла за шампанското![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Макар,да не съм от зложелателите.Още,по-малко от злобно нападащите го.Ще приема,твойто предизвикателство,ей тъй за спорта.Дори, съм го прикачил към профила си.Но,ще очаквам същото и от негова страна.Една бутилка,няма да го събори(по негов избор).
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Така като гледам, като нищо еврото пак ще стигне 3540..
п.п И двата филма съм ги гледал , стават за убиване на време![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хихи, ако много народ приеме баса, да не вземете да разорите Нафтата.![]()
съгласен, но да няма време, все пак съм пуснал дългата с цел 1.4000, може да е януари , просто 1.4000 преди 1.325000
т.е. лимита преди стопа![]()
Аз само ще припомня, а условията вие си ги уточнете..........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ок до 31 януари 1.4000 преди 1.32500
то реално са 5 фигури за месец сигур ще сме ги навъртяли, но като хитър търговец да си дам повечко аванс
.................................................
![]()
Не бягай от отговорност.Имаме си рефер.![]()
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
аз препоръчвам Machete Kills. напрегнато действие, прекрасен сюжет и изключително добра актьорска игра.Ай на бас, че http://www.imdb.com/title/tt1869716/?ref_=fn_al_tt_1 или http://www.imdb.com/title/tt1535108/?ref_=nv_sr_1 все някой ще ти хареса. На мен и двата
D-12 (19-11-2013)