а................ха.....................ха
нале снощи ви казах че обръща надоле, нема дълги, късо до 1.31 там за онова другото дъно
а................ха.....................ха
нале снощи ви казах че обръща надоле, нема дълги, късо до 1.31 там за онова другото дъно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
ще видим,че ще има твойто 1.3150 ОК,но първо да се върнем до 1.35,че е по-отвисочко
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
искате 1.35000, ама фундамента не позволява таквиз спекулативни своеволия
големите бамки ги разследват за манипулиране на форекс пазара, готвят им по неколко милиарда глоби и строги регулации и внимават за всяко движение което правят да е фундаментално оправдано
поне така си мисля де че малко бамките влизат в нормалните рамки
движенията да са на база фундамент и валутата на една страна или група да отразява реално икономиката и политиката на таз страна
реално те пак го манипулират, но по-хитро под прикритието на фундамента![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
оф от 2 седмици чакам ден като днеска, и аз кво +20 общо...
голяма мизерия.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
аз на 16 излязох от тамама доста го почаках да пусне още ама стана ясно че няма после му пуснах дълга и на +10 я затворих и нея и релакс вече
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
аз влязох от 5960 и не дочаках да взема 100те.. затова се тюхкам днеска. щото навсякъде е хубав ден, пък аз съм на печалба все едно е лош ден![]()
ко са оплаквате с тоз паунд
утре имате английски пейроли, централна банка изказване 200 пипа ше ги направи , ше има да грабим с чувалите
нищо не сте изпуснали, всички движение никога не могат се хванат, туй е факт който не требе ви притеснява![]()