Как е хора? Някой хвана ли вълната днес? Не съм влизал от доста във форума. Като гледам обаче днес ще е това, най много още един скок да направи преди да се засили към 1.3200 forex-tr
Как е хора? Някой хвана ли вълната днес? Не съм влизал от доста във форума. Като гледам обаче днес ще е това, най много още един скок да направи преди да се засили към 1.3200 forex-tr
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
значи за първи път споменаха за намалянето на 19.06.... вечерта при котировки около 3380 ....след 6 дена затвори на 1.3010 ...и след няколко още дни бяхме на 2950 ....много ясно го помня ,щото на движението надолу бях къс в три сметки ....
после 1.2750 беше края на движението...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
А сега как си? Къс? дълъг?
зсьдцфжгбхнйкйхбгжцьзьцжб нм
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Максималното е на уикли - 1.3880-90
Не, че ще се случи, но теоретично си е там.
Тенкс за пожеланията, ама дългите ми са със 60 пипов плюсов стоп, та хич не им бера дерта![]()
Последна редакция от белята : 11-11-2013 на 19:54
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дали изпбщо ще се случи? А все още мисля че за да разбереш накъде ще тръгне тренда през седмицата се разбира, чак в вторник вечер или сряда сутрин.