Е аз вече две трети от него........................
Е аз вече две трети от него........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да да съгласен съмАко се отиграват нива дават много тънки стопове. Напоследък дори 20 пипа стоп на еврото му е много. Просто трябва да определим правилно нивата и да вземаме колкото даде. Дори 7-10 пиповите таргети не са зле, ако го направиш 2-3 пъти за деня с нисък риск заради стопа.аз твърдо минах на този вариант и съм супер доволен
още една десятка и ще ми се събере фигура за днес, а е понеделник![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Драсте, спекулантини
Глеам набързо назад, нещо се гризкате. От скука ли, от кво ли?![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Тази "адаптация" към пазара може да бъде доста вредна ако си промениш основните принципи и всъщност не би трябвало да се налага да се прави ако системата е добра.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Просто добрите системи нямат или имат много малко входове. Повечето пазещи капитала системи и разчитащи на висор р/р са донякъде трендови и дори и да са рейнджови пак разчитат на тренд от по-висок порядък.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
О, Сити. Тук що мъжки търкали са ставали. Що ли само женските забелязваш...
Впрочем няма да коментирам повече, не си струва да си хаби човек писането заради тъпи спорове оф топик.