Пуснах една къса от 1.4154 да видим
Между другото и ас се бях настроил за нещо в по дългосрочен план ама неска кат няма и новини няма да стане
Пуснах една къса от 1.4154 да видим
Между другото и ас се бях настроил за нещо в по дългосрочен план ама неска кат няма и новини няма да стане
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти гледай го 40 минути се мъждука между 10 пипса... това и да искаш не може да го търгуваш..
ама ние сме и много алчни, трябва търпение то ще излезе нещо хубаво.
аз щото се размрънках и то глей кво става![]()
Последна редакция от stanislavnba : 27-06-2011 на 10:56
сега мънкай за къси
Нова къса от 1.4186
Коя графика да гледам вечее луд станах![]()
Последна редакция от Pesho : 27-06-2011 на 11:16
ааа не...
дълги дълги. ей там до 1.50 да го докара.... хахахха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колеги, какво става с новините?! Гледам, че дългата ми позиция вече не е активна, плаващият стоп си е свършил добре работата! Иначе, Pesho е свършил добра работа!
Днес е доста ветровито за Рапонги, та затова, мисля да си добавя няколко пипса от еврото. До този момент са около 15.
Пускам една чакаща къса поръчка на 1.4175 и ако трябва, ще я придвижа нагоре. Струва ми се, че може и да премине зоната от 1.42!
Испанският министър направи изявление, което подкрепи еврото! Може да помисля и за нова дълга, но поне за този момент съм само с чакащата.
мина 1.4200 и май ще ходи към 1.4240
EURUSD - Спекулации, че японска банка купува двойката се вероятна причина за "изстрелването" на еврото преди минути. Ордери за продажби има около 1,4230/40, които може да ограничат растежа на обединената валута.
varchev finance
EUR/USD Забелязани са големи поръчки за продажби около 1.4225/50
**Live
Аз мисля да сложа една чакаща на 1.4240
Последна редакция от Pesho : 27-06-2011 на 11:41
Привет, спекуланти
тъкмо ставам и гледам, че е направило 50-60 пипса от сутринта, когато се прибрах от Варна и се чудех дали да не пусна една дълга преди да си легна.....
сега ще чакам да видя какво е намислило
п.с.
на Рапонги наистина е много приятноразкошен уикенд си изкарах
Bloomberg:
План за изход от Еврозоната очевидно е неизбежен според Сорос
Милиардерът Джордж Сорос заяви, че очевидно е неизбежно създаването на механизъм, който да позволи на по-слабите икономики да напуснат Еврозоната.
"За момента няма законова разпоредба, която да урежда напускането на Еврозоната от някоя страна-членка, което при текущите условия е неизбежно. Ние сме на ръба на икономически колапс, който започва в Гърция, но може лесно да се разпространи. Финансовата система остава лесно уязвима", подчерта той вчера, по време на дискусии за това дали либералната демокрация е рискова за Европа, във Виена.
Притесненията, че политиците в Гърция няма да успеят да приемат новите строги мерки, за да подсигурят следващия транш от спасителния пакет, доведе до рекорден спад на еврото спрямо франка през изминалата седмица. От Bloomberg припомнят, че Гърция е една от трите страни-членки на Еврозоната, която потърси помощ, заради дълговата си криза.
"Смятам, че повечето от нас ще се съгласят, че кризата в Европа е около еврото. Това е такъв вид финансова криза, която се развива. Тя може да бъде предвидена. Повечето хора го осъзнават. Тя все още се развива. Властите в момента се занимават с отсрочване на неизбежното. За момента обаче, времето работи срещу тях", подчерта Сорос, който е на 80 г. към момента.
Той също така изрази опасенията си по-рано тази година - на 26ти януари, по време на световния икономически форум в Швейцария, че валутния съюз ще се разпадне. Още тогава, Сорос категорично заяви, че политиците в Европа трябва да обърнат внимание, че икономиката в Европа се развива на две скорости и определено има риск еврото да колабира.
"Понеже оцеляването на ЕС е от жизнено важно значение за всички нас. То има нужда от резервен план, който например може да включва данъци, гарантирана банкова система от европейските институции, такси по финансови транзакции и други. Вие се нуждаете от план В, а към момента такъв няма", завърши той.
Източник: Trader.bg
А ние на там сме се запътили ...
Започвам с късите от 1.4195 с таргет 1.4145
Днес деня е супер беден на новини
айде почвам с една къса от 1.4210 и стоп 1.4225
30 пипса загуба ...
дълга от 1.4225 много кофти се покачва еврото наистина има голям риск. Само не мога да разбера защо има чакащи поръчки на по висока цена от търгуваната ?