нема нужда да знаеш предварителноважното е часа да се знае
бухаш ордери отгоре и отдоле и чакалиш да занулиш стопа веднага![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-сигурния начин да си занулиш сметката. Тва де гу пишат по дебелите книги е пунта мара, ако моете се позамислите.
В такива моменти волатилността е голяма, демек ще ти активира и дългото и късото и щи прибере и двата стопа на загуба.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Беля, такъв фундамент винаги има волатилност. Аз не ме интересуват тяхните данни, а да знам в кой час може да се очаква волатилност.
важното е да си бърз със стоповететогаз докът затвори едното и отвори другото и си направил няколко пипона
а ако верно активира двете - реалния разход е десет пипа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде, почнаха филмите..... чал ви, бандаааа
фжгбхйнкмл,кйхгжбмк,.лмкхб жхбмк,мкйхбжг
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш