Швейцария ли е онуй мъничкого синичкото......уй на мама да го цункам по нослето мармотчето. Как ми се живее там ехххххх
За по-точно трябваше да е външен дълг на тиква от населението![]()
Швейцария ли е онуй мъничкого синичкото......уй на мама да го цункам по нослето мармотчето. Как ми се живее там ехххххх
За по-точно трябваше да е външен дълг на тиква от населението![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
давай евроооооооо 1.36600 минимум
мачкай тоя фалирал долар
.................................................. ......
----------
Банките в САЩ зареждат допълнително пари в банкоматите в случай на паника заради бюджетната криза
Дори една банка е увеличила средствата в своите банкомати с 30% като предпазна мярка.
таз новина излезна преди колко часа, наще брокери чак сега я публикуваха![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хаха - братле ти не ставаш за банкерТегленето на кинтите от банката е равносилно на фалит, така че ще има най-вероятно някакво решение да не се теглят всички пари - ама хората именно от това се опасяват и проблема влиза косо в носа на САЩ. Чудя се защо все още няма отзвук в посоката на тренда?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако не си се набълбукал до ушите с дълг- 50 процента от дълга се дължи от ФЕД.
А Дизела е прав, че паниката вече е създадена и да се разберат оттук нататък само наколенки ги чакат да правят.
http://lenta.ru/news/2013/10/04/cash/
Аз пък като дърт банкер бих обърнал доларите в земя, диамантени зъби, златни кенефи, платинени обувалки, антични вещи - картини, статуи и прочие, а на народа ще раздавам зелени хартийки за тапети и фунийки![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
40% от ФЕД, 30-на от Япония и Китай с политическа договорка и то не остана .Ако не си се набълбукал до ушите с дълг- 50 процента от дълга се дължи от ФЕД.
А Дизела е прав, че паниката вече е създадена и да се разберат оттук нататък само наколенки ги чакат да правят.
http://lenta.ru/news/2013/10/04/cash/
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
пусни мухата сред населението, че масово се тегли и има вариант да изгубят парите и глей ко ставаАко не си се набълбукал до ушите с дълг- 50 процента от дълга се дължи от ФЕД.
http://lenta.ru/news/2013/10/04/cash/![]()
Не претендирам за точност на цифрите................
П.с. Имаме един много гаден лаф- Болен се е...е на легло, та това е сега на Щатите дереджето.
По-добре дайте малко по-малко фундамент и повече трейдинг![]()
Днес съм почивка, не че ми пречи и като търгувам...........![]()