Говорим за конкретния момент, а кирливи ризки в трейдинга всеки има..На теб може да ти изглежда така, аз не съм се замислялФакта е, че говори за Н4 дневна, казва, че ще държи с дни та даже и седмици, а прави по няколко позиции на ден
И след почти всяко едно движение за деня, той има и теглене
Нямал ударени стопове, но затварял и на загуба. Ми как ще има ударен стоп, като стопа му е на 300пипаTo няма време цената да иде на толкова.
Това движение го позна и го изтъргува и взе пипове.
Дали по милостта на пазара или по верен анализ и добро управление на сделката крайния резултат е налице.
И анализа му верен и пари прибрал.
Последна редакция от Novak : 04-10-2013 на 11:44
дизелака е странна порода разбойник, хем скалпира редом с акулите хем дългосрочно от реч до реч на ФОКМ прави чудеса![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В бокса има една приказка....
"Не е важно колко силно удряш, а колко удара мобе да понесеш преди да паднеш"....
Брао на дизела за профита
Тука сте ЕНТЕЛЕГЕНТНИ ора и съм сигурен, че ша ма разберете ко ви казвам![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
да се бяхме включили в късата на паунда по някое време ли. което и да е.. все на печалба щеше да еехххх
----------
абе най интересно ми е тука някой като ви каже че тегли или е изкарал защо му вярвате ?
гледам тука по дефолт всеки вярва на другите.. не знаете ли че това е форум и всеки лъже.
те хората наживо лъжат камоли в един виртуален свят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (04-10-2013)
Oleg,
требе сме по-гъвкави от акулите, ако видим потенциал за повече пипове както беше Драги стоим твърдо, ако видим акумулация, излизаме да се услушаме кво става на пазара , пазара е доста по-сложен да се постави нещо точно и да не се мърда от него , имам неква позиция , но стои ден два виждам че натиска е в друга посока, ама позицията била на плюс 5 или минус 15 ми директно затварям и обръщам посоката , кво да чакам смс от акулите ли![]()
не го знам какво тегли Дизела, но трябва да му се признае, че позна на 100% както срещата на ФЕД миналата седмица, така и Драги през тази.. още веднъж поздравления..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
само да не се замечтава много и да не прави глупости че както познава днес утре може да натовари грешната кобила![]()
![]()
значи пазара е 50 на 50 за познаване. ако някой говори уверено като дизела, той ще познава горе долу 50 на 50.... Какво толкова ви впечатлиха тези 2 налучквания ?
Това са новини. Познаване на посоката е късмет. Дори не е и важно ако не го търгуваш.
Той беше в понеделник къса и държа уж 2 дена. което би трябвало да е довело до 100 пипса загуба поне. но никъде не се пише за загубитеобщо взето ако погледнете във форума рядко някой удря стоп.
направо не знам ще тегля заем и ще ви раздам на всички по 10к да ги управлявате![]()
а пейролите на 9 септември кога беше курса 1.31000 дали не познах за дългите
а гапа от 1.33000 дали го не хванах
цялото движение от 1.31000 до 1.36000 съм го обрал
айде дълги пуснах аз от 1.35950![]()
освен, че каза посоката, той си каза и доводите .. две пъти Драги го сваля еврото, сега е момента да го качи.. преди ФЕД каза, че печатницата няма да я спират.. аз по-хубави анализи досега в този форум не съм срещал..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."