Хаааахахахаха Реда, сълзи ми потекоха от смях.
Мец, втори път пазара те попита дали не искаш едни 15 пипа. Ти си неистински късметлия![]()
Хаааахахахаха Реда, сълзи ми потекоха от смях.
Мец, втори път пазара те попита дали не искаш едни 15 пипа. Ти си неистински късметлия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еврото започна да се мъчи , мисля че добрите дни за него май ще свършат скоро и ще станем свидетели на спад при двойката
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в петък няма да пуснат данните за пейролите щото няма кой да ги изготви.. хах..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
фицката (01-10-2013)
е не съм си го измислил аз... хората са го написали.. петък се очертава скучен ден
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Днес слабо.... една дълга +18 пипа и още една +5 пипа..... в момента трета дълга уж на плюс, ама как ше приключи.....![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш