Не знам, може и ти да си прав. Обаче защо, след като войната означава много кинти, те все повече затъват икономически? Та те през последните десетилетия са все във война. Би трябвало да са станали много по-богати вече. А защо ли не е така?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ма как да не са по-богати ?![]()
То е пълно с милиардери там.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми те бяха в рецесия преди ,,,,,3-4 години
и от тогава са между 2,5-3% ръст, а
Еврозоната изпадна в рецесия отново
таз година. Та кво им е зле икономически???
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Човече, защо бъркаш понятията? То и БГ-то има богати хора, ама държавата е по-бедна от църковна мишка.
Не ти ли се струва, че и в Щатите е така - прави разлика между богати ХЪмериканци и богата държава ХЪмерика. А държавата трпбва да плаща заплати на държавните чиновници, да финансира армия и флот, да плаща за танкове, крайслери и миноносци, да храни армията, да изплаща социални помощи и Бог знае още какво. Не им знам харчовете, ама май не са малко. Щото всичко там е по друг стандарт, не по нашия, мизерния, с който сме свикнали от пеленачета.
----------
Ти пък, сега РЕДА!Ми те бяха в рецесия преди ,,,,,3-4 години
и от тогава са между 2,5-3% ръст, а
Еврозоната изпадна в рецесия отново
таз година. Та кво им е зле икономически???
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Нали Супер Марио обяви, че Европата е излязла от рецесията? Пепел ти на езика! Пак за рецесия да говориш!![]()
REDA,
а" идейната зона 1,3610 -1,3620 "
няма ли да се взима днес![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ми щото продават хартии без никва стойност и като ревнат няколко купувача за дивиденти, единственото което могат да направят е да ги разкарат, обявявайки фалити![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ivaceda (01-10-2013)