туй е добре... ама аз за пазарния имах предвид - демек че ужким с малко ордери е паднало, и утре-вдругиден ако го подпукат може да се върне над линията и да си продължи нагоре ни лук яло ни лук мирисало![]()
![]()
![]()
туй е добре... ама аз за пазарния имах предвид - демек че ужким с малко ордери е паднало, и утре-вдругиден ако го подпукат може да се върне над линията и да си продължи нагоре ни лук яло ни лук мирисало![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
що да го мии уа, няма на изложба да го показва![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Хайде стига сега клозетни теми преди вечеря..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво на долара, знаех си че днес няма да ме разочорова!![]()
![]()
Не щъ да я пропускам, че току виж съм взела се загубя кат човек.
Нема и 50 пипа корекция, ко му е бравото? Е, кой ги е хванал, халал да са му, но не е движение, дето да заслужава адмирации.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш