Малко ме съмнява да изгуби Меркел ама дано спасиш сделката.![]()
Малко ме съмнява да изгуби Меркел ама дано спасиш сделката.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чак до такива детайли на кой сървър забива незнам, но има дни в които и по 20 преди не е имало връзка, скоро не съм търгувала на нея и нямам представа как са нещата.
Но чакащите поръчки си ги изпълняваше.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е може да се пробваш с тая стратегия на брокер дето не им забива платформата и не бави,но трябва да е доста добър този брокер.зависи на кой сървър е сметката
европата забива и без новини, уса2 много рядко... четирицифрените предполагам също по-рядко...
отделно изкуствено може да се увеличава времето за изпълнение на сделките - това мисля че го правят... ама ще го измислим
п.п. кът има як гап по ецн-то съм успявал да отворя ръчно ордер преди инстата да отрази скока/пропадането, и не са ми го сторнирали после при теглене
кът я доизмисля стъпка по стъпка отначало до края ще споделя
ама сигурно още един-два месеца ще отиде![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
А сигурно, не съм се и съмнявал, че ще има нещо предвид, опита ми при брокер с фиксиран спред
Да ще се получи, но няма да има смисъл. Първо след един момент вече минаваш на мениджмънт на позицията на много по-голям фрейм, което значи риск да останеш без нищо, а същевременно докато се мъчиш да хванеш много пипсове на малкия фрейм със същата стратегия ще си продължава поредицата от входове наобратно и в същата посока. И ти си оставаш само с принципа, че искаш/можеш да хванеш много пипсове с малък стоп
----------
Аз имам за теб супер предложение - измисли стратегия за 15мин СЛЕД новината, гарантирам че ще бъдеш далеч по-щастлив![]()
Дамм,ще се закучи работата за нещо друго трябва да се помисли.А сигурно, не съм се и съмнявал, че ще има нещо предвид, опита ми при брокер с фиксиран спред
Да ще се получи, но няма да има смисъл. Първо след един момент вече минаваш на мениджмънт на позицията на много по-голям фрейм, което значи риск да останеш без нищо, а същевременно докато се мъчиш да хванеш много пипсове на малкия фрейм със същата стратегия ще си продължава поредицата от входове наобратно и в същата посока. И ти си оставаш само с принципа, че искаш/можеш да хванеш много пипсове с малък стоп
----------
Аз имам за теб супер предложение - измисли стратегия за 15мин СЛЕД новината, гарантирам че ще бъдеш далеч по-щастлив
аз затам си имам... даже за една минутка след новината
първия импулс е още една допълнителна възможност, не единствената такава дет се разработва
п.п. мениджмънта на тез позиции е по 10-тикова графика
То винаги след новината става каквото става ......................
Та че какво чакаш прилягай си стратегията и печели ............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
нищо не чакампросто гледам да вземам колкото може повече
и да давам колкото може по-малко![]()
По време на новината е чисто тото какво ще се случи, когато намалее спреда има шанс да се пробва някакво налучкване на посоката с цената на 2-3 стопа, ама въпроса е защо?? 15мин след новината посоката е ясна в 90% от случаите, взимаш каквото можеш нормално и без никаква скалперска припряност и това е. И да е по-малко поне е многократно по-сигурно. По-малкия дроудаун значи по-голяма печалба дори реалната да не е по-голяма защото позволява увеличаване на риска най-малкото.