тука само ма обиждате.....какво е това отношение.....де ви е фирмената култура....етика....... морал......
![]()
тука само ма обиждате.....какво е това отношение.....де ви е фирмената култура....етика....... морал......
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
аз виждам че нищо не направиха, хората като цяло май са малкооставих една стоп поръчка на 1,3551 дано я хване и да си пусне 100-те пипса за днес
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
1.37000 съвсем скоро ще го видим... но е възможно и още по нависоко да ходим
![]()
ойро/йената днес кърти миФки...................![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
И долар йената също. Много съживени двойки са. Ти успя ли да влезеш ?
Не я гледам. От няколко седмици следя само петрола, че ми писна постоянно да сменям инструменти. Вярно, че доста по-малко сигнали са, но пък съм по-съсредоточен, а и го гледам само 3 часа така, а не по цял ден![]()
Дремах малко и гледах Айс Ейдж 4Мамутката подканя жиуотните да бягат и ги пита дали имат някви въпроси преди това, па едно пиле пита :
- Аве вие като пиете вода през носа, има ли вкус на сополе![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.