не зная за вас аз пуснах една експериментална дълга
Нищо не ми пречи
http://www.mql5.com/en/charts/712245...staforex-group
не зная за вас аз пуснах една експериментална дълга
Нищо не ми пречи
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аз пък съм с къса половин пип над тебе, стоп 3228 и цел 3199не зная за вас аз пуснах една експериментална дълга
Нищо не ми пречи
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (02-09-2013)
На мен ми се върти някакъв сценарий боц за пробив на клина да увлече биците и оттам спускане, но нямам никакви позиции още.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (02-09-2013)
Какви идеи бе сакстен ?Няма такова нещо като предполагаема кука на Рос. Или я има, или я няма![]()
![]()
Как си са научил да пишеш, като не можеш да запомниш няколко правила
Броенето ти също не е вярно
.................................................. ....................................
Няма щото толкоз ти разбира главата от кладенчова вода
Щом като може да има предполагаема формация която би могла да се реализира като 123 съшо така може да има и предполагаема формация която би могла да се реализира като кука на Рос
Съвсем друг е въпроса дали ще я използуваш за да търгуваш агресивно или ще я изчакаш да се формира и тогава да си търгуваш според правилата
Ама защо ли си хвърлям идеите на .... за съжаление на тебе каквото и да ти кажа ти все твоето си знаеш![]()
Казвам ти как стоят нещата, ти тръгваш да ми философстваш. Ето ти още факти като си толкова "идеен":
Аз за разлика от теб съм запознат с нещата![]()
A chart pattern, no matter what it is: flag, pennant, head and shoulders, 1-2-3, Ross Hook etc., can never fail. They are nothing more than patterns. They are not systems. They are not methods. They are patterns.
Това разбираш ли го бе ?Или да ти го преведа ?
ИЛИ Е, ИЛИ НЕ Е !!! Запомни го![]()
bombe (02-09-2013)
какви са му трите причини за избягване на ТТЕ споменава ли
или требе да се плати
п.п. тоз е дислектик между другото, а те виждат нещата доста по-различно от останалите хора
демек "или го има, или го няма" не е едно и също през неговите и през нечии чужди очи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
И те са описани![]()
Прочети и ако имаш акъл, ще разбереш и запомнишAко нямаш акъл, ще философстваш за субективността
![]()
Koй е дислектик ? сакстена ли ? Или тоя от статията на Рос ?То такива повредени, че има много, има. Ама бах тая дислексия аз. Как може например да е червен светофар, а онзи да разбира, че това е домат ?
![]()
Няма го последващото развитие на графиката та да видим файл ли е или не е, но е предполагам че е избрал подходящо.