ЪЪЪЪЪ...................... разбира му на Олег главата от кладенчова вода
Машинката можеш да изпревариш разбира се
В това отношение човеците са по гъвкави, ако са край компа и не са се напили примерно![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Абе и на мен не ми се иска, ама от известно време току някоя леля в магазина казва на детето си - Я мръдни да не пречим на чичкото да мине
Хайде колеги, приятни почивни дни от мен! Тази седмица съм доволен, но има още какво да се иска и постига! Пожелавам ви два дни слънце, биричка и хубави емоции![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Бай на еврака 3355, стоп 3345, цел 3424.
А да видим ще вземем ли стоповете на контрелите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
тук имаше някакви ключови нива при кабела, големи пропадания ни очакваха ..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
търпение и чакане иска, то хубу с влизането 100 пипа бързи да пусне, но иска си време и другата седмица че продължим, но до довечера американетата може да направят нещо добро надолу![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти това цял ден го повтаряш.. ма нещо не ги виждам тея къси още да са дали повече от 20 пипса някъде. само японеца ама той там тренда е надолу
![]()
на мен ми се струва, че първо ще направим нов връх - знам, че стопа ти е далеч, просто си споделям
тая седмица нищо няма да направи и надолу и нагоре. то стана и почти 6.. добра почивка беше. другата седмица пак така и след някоя друга може и да става за търговия това евро![]()