Хм, аз съм с къси, а тук един робот нареди поръчките като за UP TREND. Пак ще има да се мисли дали да се вярва на инстинкт или разни индикатори.
Хм, аз съм с къси, а тук един робот нареди поръчките като за UP TREND. Пак ще има да се мисли дали да се вярва на инстинкт или разни индикатори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kozoderski (05-08-2013)
Всички големи инвеститори, за които съм попрочитал някоя друга статийка, са яди ДРЪВЕТЕ и са общували с ВЕЖЛИВИЯ ЛОС, преди да разберат какво да правят! Е там е ФАТКАТА - да разбереш защо грешиш и после ДИСЦИПЛИНА иначе.........да не се повтарямТе тази сентенция различава в крайна сметка, според мен, трейдъра от комарджията! Загубите са неизменни, но малко имат психологията да превърнат и печалбите в такива
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kozoderski (05-08-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и какво смешно видя ?
я цитирай ако обичаш
+++++++++++++++++
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
а да не съм луд да ви помня на всичките гимиите.
има само 2ма в този форум на които виждам смисъл и оправдание в позициите. всички останали не ги помня ми ги слагам в един кюп.
кво да ти цитирам. позиции без смисъл. ей ти цитат на всичко![]()
тук бъка от специалисти......ше се попикая от смех.....добре започва седмицата , весело....
ДАВАЙ ЕВРОООООООООооооооооооооо оооооооооооооооуууууууууу ууууууууууууууу...............![]()
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
айде ето даже една позиция. с 1/3 обем щото стопа много голям.
къса в еврото от 93, стоп на 3347 цел няма.
А ще разберем ли кои са двамата? Аз чета повече отколкото пиша, но ми се струва, че са повече от двама майсторите в този форум, но дори и те грешат.
Absfresh например си заслужава да се копира и Novak ги цели добре, Bombe и т.н.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kozoderski (05-08-2013), ang_bs (05-08-2013)
ей това е разликата. ти гледаш колко умно се изразяват хората като пишат не какво всъщност означава това което пишат.
първо никога не трябва да се копира никой.
второ нито един от споменатите.
трето. няма защо да ти казвам, те са си мои заключения и си е мое право да бъркам или не. няма нужда да вдигам самочувствието на никой или пък да влизам в глупав спор с някой за това дали бил някой добър или не.
Просто гледай основно за това кой си обяснява позициите преди те да са се развили, не да ми ги поства след като вече са затворени на печалба. Защото има доста от форума където рядко пускат и една позиция на загуба.
интересно те от тея 100% системи ли търгуват ?