в 21 часа има важни новини:Решения за лихвения % на ФЕД
в 21 часа има важни новини:Решения за лихвения % на ФЕД
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
У наше село тази година с тази рапица полюбиха 90% от кошеритеМи не дават по много пъти БА.
Това е само втория и последен път.
Не дава много МЕДЕЦ природата от
10-на години нейде. Суши, високи температури и т.н.
Преди това се вадише редовно по три пъти, а през
некоя друга година и по четири пъти.
За съжаление пчелараството стана много трудно
даже и почти невъзможно,,,,,,,,,,,,,
П>П>Бързам аз, че след 15 август голяма мъка става.
Шанс за нападения и т.н. Много оси и стършели има
таз година. и още по-опасно за нападения. Чух че щяло да има някаква забрана за пръскането, а дано се изпълни
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
независимо от новината цената не успя да пропадне кой знае колко ,трябва да се внимава
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
трябва да направи поне още едно движение надолу, макар и не толкова голямо... или поне се надявам...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kozoderski (31-07-2013), D-12 (31-07-2013)
Задържа се на ема50 на 4 часова графика, но въпреки това е много възможно да почне движението надолу![]()
Забраните не решават нищо по територията,
че никои нищо не спазва(
Требе да се измисли механизъм за плащане на щетите!!!!
На мен един кошер ми погубиха и частично заслабиха
всички семейства в началото на Май месец, че
имаше известен мор по пчеличките.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Слизане под 1,3177-1,3188 може да доведе до
траен спад под 1,32 и да не ги видим тез нива
повече до края на лятото!!!
В ПРОЦЕДИРАНЕТО акцентирам от няколко
дена върху това,,,,,,,,,,![]()
Следваща цел според мен е 1.3166......а сега бутайте надолу!