Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
На тоя тати му голям големец
За тоя ли става въпрос
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Именно
Като нарастнеш в йерархията и се издигнеш над останалите, виждането за нещата се променя значително![]()
Аз не съм се издигнал още и ги виждам различноКато стигна описаният от теб статут, няма се говори с мен сигурно
Oсобено както не понасям и сега мрънкалата.
БашАма то това не е големец, а си е директ обкръжението на боговете, както би казал моя Другар Олег
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (25-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
баш така амикво е това , те затова тея с IQ над 140 говорят с някой само ако им се налага, представям си някви други дето пък хем са много умни хем са и много богати. Те ще говорят с 5 човека на месец и пак ще им се вижда скучно
Еврака хич не се дава![]()
Сред богатите руснаци е нещо като мода да си водят навсякъде личен асистент и чрез него решават всичко около себе сиКато линейки са
![]()