Абсолютно съм съгласенКъм теб е, не всеки оценява успеха с притежанието на скъпа кола, както и не всеки примерно иска да си харчи парите за кола.
Има такива дето държат на показността, както и такива дето не им дреме, но пък примерно могат да харчат много повече пари за нещо друго, което за теб е безинтересно.
Затова и доуточних, че не смятам, че отива на един успешен човек, да прави под въпрос разходите си.
От твоите уста, в моя акаунт. А дано всеки муЗависи каква месечна доходоностност си поставяш за щел.
За мен не е про-, трейдер дето си поставя някаква нереалистична, камикадзе доходоностност. По-голяма от 10-15% месечно не е реална. Тя е самоубииствена. Един-два, три месеца да я достигаш. Накрая винаги си аут!!Стопа ми оцеля...............засега, ама явно се чудят накъде да ни разджигерят
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
аз мисля, че му дойде времето и пускам ктъси от 1,3206... дано само не съм избързал..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
изхранваш ли се от нещо си просто работник. знам защото хората в САЩ от 80та насам обясняват как да се търгува печелившо , един от тях е Марк ДЪглас. това че българите са измекяри и си мислят че като ти кажат стратегията си и че това ще им изяде хляба си е техен проблем.Изхранваш ли се с нещо професия е , печелиш ли константо си треидър ! А ти от къде знаеш масата успешни треидъри на какъв тф търгуват , видял ли си ги , или просто си чел / чул някъде . Всеки си пази хляба и не дава достоверна информация току така . Успех с 7 цифреният акаунт
Про , са хората които изкарват най много в дадена професия. Например играчите в НБА са баскетболисти ама са професионалисти защото изкарват минимум 1 милион на година. Тея от Левски София не са професионалисти ами са банда идиоти които вхърлят топка и някой им плаща 4-5 цифрени суми. Това е про и работник. Прави разлика. Ако ти изкарваш някаква редовна сума от трейдинг ама тя е малка не се мисли за про-трейдър.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре бай Гошо, искам 4 месеца да правя по 4 удвоявания на акаунта, пък после каквото таковаЗависи каква месечна доходоностност си поставяш за щел.
За мен не е про-, трейдер дето си поставя някаква нереалистична, камикадзе доходоностност. По-голяма от 10-15% месечно не е реална. Тя е самоубииствена. Един-два, три месеца да я достигаш. Накрая винаги си аут!!![]()
2 секунди след като отворих късите и се изстреля нагоре.. баси каръка съм...![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Олег, виж сега за разходите ,човек винаги трябва да мисли колкото и да е успешен в момента или годината.
Особено такъв, който работи за собствена сметка, а не на заплата.
Не може да нямаш финансова култура в бита, а пък такава в работата.
На теб може да не ти пречи разхода за кола, но пък примерно друг разход който аз правя да ти изглежда неоправдан.
В живота в някаква степен е като в трейндинга, само че не виждаш толкова бързо резултата колкото и пари да направиш при кофти управление на финансите в крайна сметка резултата е същия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И ето това е мисъл достойна за уважение. Ще ми се да бях заобиколен предимно от хора с такова мисленеПро , са хората които изкарват най много в дадена професия. Например играчите в НБА са баскетболисти ама са професионалисти защото изкарват минимум 1 милион на година. Тея от Левски София не са професионалисти ами са банда идиоти които вхърлят топка и някой им плаща 4-5 цифрени суми. Това е про и работник. Прави разлика. Ако ти изкарваш някаква редовна сума от трейдинг ама тя е малка не се мисли за про-трейдър.![]()
дайте някаква насока бре.. имам къси от лоши нива, а не ми се махат.. има ли сила за нагоре?
Каква насока, рейндж е посоката краткосрочно...................