• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Дискусия за търговия на живо
    • търговия на EUR/USD

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: търговия на EUR/USD

Затворена тема
    Страница 15187 от 18352 ПървиПърви Предишно ... 14187 14687 15087 15137 15177 15185 15186 15187 15188 15189 15197 15237 15287 15687 16187 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 151 861 до 151 870 от общо 183517
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 25-07-2013 14:20 #151861 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      D-12
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      D-12 не е на линия
      Централна банка
      Mengintai

Моля, изберете категория: - Откажи
      D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите D-12 е отвъд представите Аватара на D-12
      Град
      Варна
      Начислени плащания
      2,909.66 USD
      Благодарности
      14 939
      Благодарили са му 8 565 Пъти в
      4 204 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Стига сте се джафкали ба (Джей, без да се засягаш, ама не намерих друго определение), за всеки има копанка, пък колко ярма ще получи си зависи от него. Важното е еврото да скача вече, че съм му в посоката. Гащите са свалени, сега да видим отпред ли ще съм или отзад
      ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
      "Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
      "Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
      “Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
      "Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
      "Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
      "Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
      2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
      Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 25-07-2013 14:22 #151862 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от stanislavnba Виж мнението
      под 6 цифрени сметки никой не е про. Не вадиш ли над 5000$ на месец също не си про. даже изобщо не си трейдър. Какво означава да се прехранваш. Аз мога да вадя по 500лв на месец от форекс без особени проблеми. Ама какво от това , това да не ме прави трейдър. Като станат цифрите по големи и психиката играе и това е проблем, това е разликата между про-тата и останалите. Че за единия 50 000 са като 500. Моята цел е поне 7 цифрен акаунт и 5 цифрени доходи на месец. Иначе както бях казал преди за 2000лв ще ходя да работя някъде. доста по лесно е.
      А така обясни им !!!
      Не да ми пускат инжинерни(РЕДА) позиции и да ми се хвалят с метанови автомобили(белята)

----------

Цитирай Първоначално написано от D-12 Виж мнението
      Стига сте се джафкали ба (Джей, без да се засягаш, ама не намерих друго определение), за всеки има копанка, пък колко ярма ще получи си зависи от него. Важното е еврото да скача вече, че съм му в посоката. Гащите са свалени, сега да видим отпред ли ще съм или отзад
      Напротив, на тея с копанката, дажбата им се решава от някой такъв като РЕДА

п.п. примера да не се приема буквално. Тези с копанката са всички които чакат някой друг да ги оправи

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

4. 25-07-2013 14:22 #151863 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kmv
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kmv не е на линия
      Централна банка
      Mengintai

kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите kmv е отвъд представите Аватара на kmv
      Начислени плащания
      1,507.80 USD
      Благодарности
      1 511
      Благодарили са му 2 543 Пъти в
      1 437 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението

Ти пък обясни защо е грешна, дай някакви сведения за това твърдение

Въобще твърдението, че от дей трейдинг не се печели е абсурднo. Аз също се сещам за няколко човека, "хранещи" се от това.

Олег, я кажи как успяваш да ги правиш тея 25 мнения на ден бре? Като латерна си

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

5. 25-07-2013 14:24 #151864 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Statev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Statev не е на линия
      Старши дилър
      Mati

Statev е незавървено бижу Statev е незавървено бижу Statev е незавървено бижу Statev е незавървено бижу Аватара на Statev
      Град
      Бургас
      Начислени плащания
      455.45 USD
      Благодарности
      235
      Благодарили са му 365 Пъти в
      260 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Изхранваш ли се с нещо професия е , печелиш ли константо си треидър ! А ти от къде знаеш масата успешни треидъри на какъв тф търгуват , видял ли си ги , или просто си чел / чул някъде . Всеки си пази хляба и не дава достоверна информация току така . Успех с 7 цифреният акаунт

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

6. Следният потребител изказва благодарност на Statev за полезния пост:

kmv (25-07-2013)

7. 25-07-2013 14:24 #151865 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 369 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Това все едно да искаш от мен да се хваля със скъп автомобил ми не влече, ако за идеята да се фукам винаг имога да взема на мъжо да речем и какво от това- това прави ли ме успешен трАдер, щото ако се видим мога се покажа и със скъпа кола.

Благодарности  

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

8. 25-07-2013 14:25 #151866 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от kmv Виж мнението
      Въобще твърдението, че от дей трейдинг не се печели е абсурднo. Аз също се сещам за няколко човека, хранещи се от това.

Олег, я кажи как успяваш да правиш по 25 мнения на ден бре? Като латерна си
      Липсват ми соц,контактите и тука компенсирам
      Oсобено като огладнея или ми стане по-топло и направо не млъквам. Ако не е форума, ще започна да досаждам на някой по скайп

Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

9. 25-07-2013 14:27 #151867 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Това все едно да искаш от мен да се хваля със скъп автомобил ми не влече, ако за идеята да се фукам винаг имога да взема на мъжо да речем и какво от това- това прави ли ме успешен трАдер, щото ако се видим мога се покажа и със скъпа кола.
      Това към мен ли е насочено за автомобила ?

Значи ако е към мен, НЕ

Но определено не е добре да се прави на въпрос какъв му е разхода и колко "тънко" минаваш Не и ако изкарваш пари от трейдинг

Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

10. 25-07-2013 14:29 #151868 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 127 Пъти в
      10 573 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Statev Виж мнението
      Първо трябва да се дефинира Про- треъдър що е , защото за мене това е човек вадещ достатъчно да се прехранва и живее нормален живот. Разбира се стандарта тука и навън е различен но факта че се прехранваш с форекс те прави професионалист . Шест цифрените сметки също са "про" но на доста по голямо ниво . Второ за таим фрейма ... за мене няма значение ... не ми харесва когато някои съфорумници с голям опит които търгуват на под 15м кажат , че на х4 и дневна пари не се правят , в историята има доста примери за противоположното . И какво е "Нормална" печалба ?
      Зависи каква месечна доходоностност си поставяш за щел.
      За мен не е про-, трейдер дето си поставя някаква нереалистична, камикадзе доходоностност. По-голяма от 10-15% месечно не е реална. Тя е самоубииствена. Един-два, три месеца да я достигаш. Накрая винаги си аут!!

Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

11. Следният потребител изказва благодарност на GeorgiRR за полезния пост:

D-12 (25-07-2013)

12. 25-07-2013 14:32 #151869 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Statev Виж мнението
      Изхранваш ли се с нещо професия е , печелиш ли константо си треидър ! А ти от къде знаеш масата успешни треидъри на какъв тф търгуват , видял ли си ги , или просто си чел / чул някъде . Всеки си пази хляба и не дава достоверна информация току така . Успех с 7 цифреният акаунт
      Бе и аз така мисля
      Само, че понеже това е трейдинг, е редно да има някакъв минимум, който да е по-висок от това което е като средна стойност за приличен живот. А в БГ такава сума е от порядъка на 4-5Клв или 2-3К евра

А пък стигнеш ли това равнище, трябва да увеличаваш. Друг е въпроса, че много не им се занимава и са доволни на толкова(нищо лошо) и си карат винаги само с едни и същи обеми

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

13. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    14. 25-07-2013 14:33 #151870 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 369 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
      Това към мен ли е насочено за автомобила ?

Значи ако е към мен, НЕ

Но определено не е добре да се прави на въпрос какъв му е разхода и колко "тънко" минаваш Не и ако изкарваш пари от трейдинг
      Към теб е, не всеки оценява успеха с притежанието на скъпа кола, както и не всеки примерно иска да си харчи парите за кола.
      Има такива дето държат на показността, както и такива дето не им дреме, но пък примерно могат да харчат много повече пари за нещо друго, което за теб е безинтересно.

----------

Пък докато си пишем обраха стоповете в рейнджа.................................... ...........

Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Затворена тема
    Страница 15187 от 18352 ПървиПърви Предишно ... 14187 14687 15087 15137 15177 15185 15186 15187 15188 15189 15197 15237 15287 15687 16187 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Дискусия за търговия на живо   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти