Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Същото де, некадърност и мързел. Като се движи пазара в някаква консолидация, а системата и трябва стабилен тренд, защо трябва да се чака пазара да се наглася, вместо да се взима това което предлага в момента ?
Точно от некадърност, защото лицето не се усеща,ч е системата му не струва за даденият момент и мързел, защото не му се занимава да действа спрямо текущият пазар
Та ако на някой не му харесва написаното, ще му кажа, че аз също спадам в тези категории не рядко, но това не ми пречи да ги видя и да ги определя.
Т.е. самокритиката не е проблем, а действие с което да се реши проблем![]()
Няма как да не се съглася. Но не всеки е от 10 години на пазара да е врял и кипял в по 15 големи рейнджа и тренда. Някои хора се подчиняват на много стриктни правила и това е добре, макар понякога да не дава.Същото де, некадърност и мързел. Като се движи пазара в някаква консолидация, а системата и трябва стабилен тренд, защо трябва да се чака пазара да се наглася, вместо да се взима това което предлага в момента ?
Точно от некадърност, защото лицето не се усеща,ч е системата му не струва за даденият момент и мързел, защото не му се занимава да действа спрямо текущият пазар
Та ако на някой не му харесва написаното, ще му кажа, че аз също спадам в тези категории не рядко, но това не ми пречи да ги видя и да ги определя.
Т.е. самокритиката не е проблем, а действие с което да се реши проблем
Иначе той пазара не е труден, 5 тренд линии, по 2 съпротиви и подкрепи, малко вола и познаване на времето на новините и си готов да печелиш.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Нещо рабтата утече. Май това ще ни е за днес. Някакви мършави 23 пипа съм касирал. И не виждам къде да се шмугна!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой има ли усещане тука за временен връх около 1.3244 , което видяхме и едно изсулване за 1.31 така бързо. Нямам позиции, нито ще влизам, но така ми мирише на корекция.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Лятат са с яхтите си по южните морета. Чак в четвъртия квартал ще очакваме някакво раздвижване.
Напоследък съм минал само на петрол!!!
Spekulanta (24-07-2013)
kozoderski (24-07-2013)