Те ако ще я отиграват по-рано тая новина, трябва наобратно да върви.
Сега може да се катери да има откъде от по-високо да падне после.Ако се сбъдне прогнозата.
А може да чакат и потвърждение от следващата такава новина в сряда.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
то ако тръгне надолу ще е такова готино че все ще има къде да се нахендрим. проблема е че след такива барове не тръгва ей така надолу. аз съм дълга ама се чудя много гкво да правя. правилата казват да чакам. та имам ли избор![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
местя стопа на късите на 1,3205, ме биците много взеха нещо да ме притесняват..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Добре че бях натоварил 5 лота. Та сега с чиста съвест за добре свършена работа излязох. Фанахме и днешната надница, с пот на челото.
Да живее кризата в България!!!!!!!!!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес нищо чудно да видим цена над 1.3200![]()
Маляка кача, че ДУДУКЪТ бил Арменски инструмент,
а това въобще не е верно, щото ДУДУКЪТ е
най-исконния интрумент по нашенско !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Верно дали е вече за къси????
ДАКС пак ще се изсипва,,,,,,,,,,
Ще тръгне надолу най-вероятно,но може да е само временна корекция и после да си продължи нагоре.Това ниво е важна съпротива и няма да я мине туко така
Spekulanta (22-07-2013)
Уффффф много се смях
В блитз четох един чат на ина фоук звиздъ и един футболист
Даже ни мъ брига, че стоп ми оДнесе)
)
![]()
НЕ СЕ ОСТРИ ЗА КЪСИ ДОКЪТО НЕ СТИГНЕ 3232
ЧЕ ИНСТРУМЕНТА ЩЕ ТИ ИЗБИЕ ЗАБИТЕ.....................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
кое и е важното. че в ден с 450 пипса движение се спря там ли.. това не го броя изобщо за съпротива просто е кръгло число и има тук там нещо.
И принципно ако ще се пробиват съпротиви големи баш с такива импулси се проибват.