КУЧИ няколко пъти съм го казал вече,
че ЖИУОТНИТЕ требе да спрете да търсите
сметка на РЕДА какво прави, щото сте
ЖИУОТНИ и подлежите на МОТИКИ!!!
Второ да ти ХОРтувам, че РЕДА стана
още в 6(ШЕСТ) часа да ПРОЦЕДИРА за да
могат такива кът КУЧИ хляб да ядът!!!
Трето РЕДА има късо от 1,30777 и е преместил
стопа на +1 и му сЪ дреме !!!
Да му мисли Дизела дето ги шляпа стоповете
на стотици пипове и засега КЪСМЕТА го покрива!!!
ВРАТ от ляб не се прай БА РЕД.....
ПП и не заспивай че след малко кат падне стопа требе пак да умуваш посока....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
To kо няма ЛЕБ и диви КРУШИ ще плюскаш ама,,,,,,,,
Кат си толкоз напред я кажи чадо де ти е стопа на дългите???
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро !
И аз като гледам графиката на мечо повече прилича,но но не ми се контри такава зелена свещ на дневна.
Може да пробвам дълги около 1.0333333,ако падне до там![]()
има си чаааааакаш 1.03333333333
.................................................. ..............................................
дълги немам....щото курсо пада....засега.....и къси немам...To kо няма ЛЕБ и диви КРУШИ ще плюскаш ама,,,,,,,,
Кат си толкоз напред я кажи чадо де ти е стопа на дългите???
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
ПП такам....аз да обадя давай.....и да запитам кък ще постъпите на последния дабъл топ...
Последна редакция от JaY_Z : 12-07-2013 на 09:41
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Гледам че никой не обадя, затова аз ще си позволя да изкажа скромно мнение....
М1 ми е много малка , за да търся на нея двойни дъна и върхове...![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
То в момента часовата прилича на М1 ,когато пазара работи ефективно................................ ..........................
Ако го бях видял, щях да го скъся със стронг волюм
Но това не го приемам за дабъл топ, а за цялостен завършек на флаг чийто завършек опира в съпротива, която структура е много силно ниво за селл![]()
kozoderski (12-07-2013), Spekulanta (12-07-2013), КинО (12-07-2013)