белята (10-07-2013)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
РЕДА, толкова е айляшка, че забравям да гледам графиките чак. Ако можеше някой друг да я върши тази работа, перфектно щеше да е, но няма се съгласиАммммммм,,,,
МАЕСТРО ОЛЕГ нали ти казваш,
че било ХАЙЛЯШКА рабта тва.
Почивам докато се опитвам да търгувам!!!
Може би като ида да вадя МЕДЕЦ ще почивам пак!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСИТО не го съжалявай.
РЕДА е пуснал едно спътниково проследяване.
БЛАГОРОДНОТО ПРАСИ хич и не се мъчи при
32° и се е заровило в крайбрежен тръстиков
тиняк. ДАЖЕ диша през МАСУР и потопен изцяло!!!
Бе да ни ти го показвам тоя ГЮРЛЮК!!!
А за Фицката къде видя съжаление ? Аз се радвам за него, па август и аз ще почивам...но не от трейдинга, а защото е редно август да се почива
РЕДА, медеца чист ли ти е или храниш пчелите ? И продаваш ли на съфорумци ? И на каква цена така го даваш ?
'Начи, ако само си спамиш, няма лошо. Ама ако възнамеряваш да законтриш импулса, който ще се е оформил на 2875 ей така без нищо и при очаквана повишена вола тази вечер...![]()
П.П.
Олег, аз съм аут с лимита на 57![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубава КРАДЛА е, да.![]()
http://www.sportline.bg/gallery/1134...knarova-levski
Някой търгуват и като почиват, пускат дългосрочно..
.................................................
Но големи комплексари са тез бургазлии. Освириха момичето, изкараха я по-зле от магистрална фея....
Баси, толкова ли е обеднял народя, няма кой да я наебе девойката да и остави 100-200 лева, да не се излага. И без това е от бранша, сега има да я разнасят. хохохохохохо
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Е, пловдивчани или варненци, например, нямаше да я отсвирят, така ли?![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------